Media

Η φωτογραφία της ζωής μου: Ο «Μελέτης» από τις «Μέλισσες» έκανε την Τουμασάτου να βουρκώσει

Η φωτογραφία της ζωής μου: Πρεμιέρα με αρκετή δόση συγκίνησης για τη νέα εκπομπή του ANT1

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του ANT1, Η φωτογραφία της ζωής μου. Η Μαριάννα Τουμασάτου, κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι έχουν κάτι να πουν για την ιστορία της δικής τους ζωής.

Ο φωτογράφος της εκπομπής, Αλέξανδρος Μαραγκός, μαζί με την ομάδα παραγωγής, «δημιουργούν» ξανά το παρελθόν. Τα πρόσωπα στήνονται και πάλι μπροστά από τον φακό. Τα ίδια ρούχα, τα ίδια αντικείμενα, τα ίδια συναισθήματα φέρνουν το χθες στο σήμερα.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, γνωστός και ως Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έκανε ποδαρικό στην εκπομπή κάνοντας ένα flashback στη ζωή του. Τα παιδικά του χρόνια και οι πρώτη του επαφή με την υποκριτική έφεραν δάκρυα τόσο στον ίδιο, όσο και στη Μαριάννα Τουμασάτου.

Οι δυο τους μάλιστα "ξύπνησαν" μνήμες από την εποχή της συνεργασίας τους για τις ανάγκες τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ, όταν ακόμη ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρισκόταν σε παιδική ηλικία. Η Μαριάννα Τουμασάτου "λύγισε" αναφερόμενη στην πρώτη τους γνωριμία, 20 χρόνια πριν, μιας και γνωρίζει τον ηθοποιό από την πιο ανέμελη περίοδο της ζωής του.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved