Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος έδωσε δυνατό spoiler και αυτή την εξέλιξη δεν την περιμένεις!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος έδωσε δυνατό spoiler και αυτή την εξέλιξη δεν την περιμένεις!

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου,  The 2night Show και μεταξύ άλλων έδωσε δυνατό spoiler για τη σειρά, Άγριες Μέλισσες!

Ο ηθοποιός ανέφερε για τον ρόλο του στη σειρά: «Δεν είμαι ακριβώς φάντασμα. Είμαι μέσα στις σκέψεις του Μιλτιάδη. Ο Μιλτιάδης χάνει το παιδί του άδικα, αισθάνεται τύψεις, ενοχές. Και σκέφτεται αν θα πρέπει να είναι χαρούμενος… Όταν είχε πεθάνει ο παππούς μου τον έβλεπα στον ύπνο μου. Ο Γιάννος θέλει να υπενθυμίσει στον πατέρα του να μην ξεχάσει το στόχο του που είναι η δικαίωση.»!

Και υπογράμμισε: «Ο Γιώργος Γάλλος είναι ένας υπέροχος ηθοποιός που τον αγαπάω και έχω μάθει πολλά απ΄ αυτόν και τον ευχαριστώ. Θέλω να είναι ευτυχισμένος ο Μιλτιάδης αλλά και ο Γιάννος πρέπει να δικαιωθεί.»!

Και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στα social media. Πριν από ένα μήνα μου έστειλε μια κυρία ένα μήνυμα που ο γιος της ήταν στην εντατική. Σε κομβικά σημεία της πλοκής, ο Γιάννος, θα εμφανίζεται.»!

Και δεν δίστασε να πει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Βιώνω συναισθήματα οργής και θυμού για όσα γίνονται. Για τις καταγγελίες και τη κρίση του κορονοϊού. Νιώθω μεγάλη λύπη γιατί βλέπεις ανθρώπους που με τρέμουλο της φωνής και να εκμυστηρεύονται ένα σαράκι που τους τρώει. Τώρα έπρεπε να γίνει. Δεν υπάρχει γιατί τώρα. Τώρα είναι η στιγμή να συμβεί και τώρα θα γίνει. Πρώτη φορά βλέπω τους ηθοποιούς συσπειρωμένους. Στηρίζουμε τον Σπύρο Μπιμπίλα και το σωματείο που κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχω συνεργαστεί με ένα πρόσωπο που έχει καταγγελθεί. Είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με το πρόσωπο αυτό. Αλλά σκέφτομαι και τα φερόμενα ως θύματα.»!

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved