Elif: Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως η Μελέκ να πρέπει να μπει σε ίδρυμα
Media

Elif: Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως η Μελέκ να πρέπει να μπει σε ίδρυμα

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Γιλντίζ ετοιμάζει ένα κέικ και η Ελίφ είναι μαζί της. Η μικρή σχολιάζει πως το κέικ μοιάζει πεντανόστιμο, σαν αυτό που έφτιαχνε η Ιντζί και αυτή είναι η πρωτή φορά που αναφέρει ένα όνομα από το παρελθόν της.

Η Σουρεϊγιά έρχεται μετά από ακόμη μία αποτυχημένη συνέντευξη για δουλειά και η Ελίφ της εύχεται καλή επιτυχία την επόμενη προσπάθειά της. Η Λεμάν είναι στο μαγαζί της Τουλάι και λέει ψέματα πως είναι αναστατωμένη γιατί της επιτέθηκε ένας ληστής. Η Ζουλιντέ τη συμβουλεύει να πάει αμέσως στην αστυνομία αλλά η Λεμάν αρνείται. Όταν φεύγει από το μαγαζί τους ζητάει να μην πουν τίποτα σε κανέναν γιατί δεν θέλει να το μάθει ο Σαφάκ.

Η Χουμεϊρά δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Ταρίκ ενώ βρίσκεται στο σπίτι της Ράνα και η Ράνα τρελαίνεται από θυμό γιατί πιστεύει πως ο Ταρίκ αγαπάει πραγματικά τη γυναίκα του. Η Ζουλιντέ ανησυχεί για την ψυχολογική κατάσταση της Μελέκ και σκέφτεται πως ίσως να πρέπει να μπει σε ίδρυμα. Επιστρέφει σπίτι με αυτές τις σκέψεις και ξαφνιάζεται όταν βλέπει πως η Μελέκ έχει στρώσει τραπέζι και έχει ψήσει κουλουράκια για τον Εμιρχάν.

Η Μπιρτσέ καθυστερεί να πάει στη δουλειά και ο Γιουνούς πιστεύει πως οφείλεται στο ότι το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησε στο πάρτι. Η αλήθεια είναι πως ο Γιουνούς δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του και ζηλεύει. Η Μελέκ βλέπει πως ο Εμιρχάν ξέχασε τα κουλουράκια και αποφασίζει να του τα πάει εκείνη στο μαγαζί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved