Αποκλειστικό! Μάθαμε ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια μπαίνει στη Φάρμα και δεν το πιστεύαμε!
Media

Αποκλειστικό! Μάθαμε ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια μπαίνει στη Φάρμα και δεν το πιστεύαμε!

Η Φάρμα: Λίγο πριν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ριάλιτι του ΑΝΤ1, όχι μόνο μάθαμε ότι αναμένεται να μπουν και άλλοι παίκτες εκτός από αυτούς που γνωρίζουμε αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας πρόκειται να μπει στο παιχνίδι και ένα πρόσωπο έκπληξη!

Και μάλιστα μεγάλη έκπληξη αφού πρόκειται για τραγουδίστρια πρώτης γραμμής, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της η οποία, όπως όλοι οι καλλιτέχνες, απέχει πολύ καιρό από τις πίστες και τις live εμφανίσεις γενικότερα λόγω του κορονοϊού.

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη η οποία όχι μόνο έχει κάνει τη δική της συμφωνία για να συμμετέχει στη Φάρμα αλλά ήδη ετοιμάζεται για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία μέσα στη φύση.

Μαζί με τη δεύτερη παίκτρια που πρόκειται να μπει στο παιχνίδι σε δεύτερο χρόνο, τη Μαρία Φραγκάκη, ετοιμάζονται για να μπουν σε δεύτερο χρόνο στη Φάρμα.

Να θυμίσουμε ότι ο χώρος όπου θα είναι έγκλειστοι οι παίκτες βρίσκεται βαθιά μέσα στο δάσος, σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε έλατα. Ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων.

Εκεί, οι αρχικοί 14 παίκτες θα βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και θα ξεπερνούν τα όριά τους.

Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ρόλος του καταλυτικός. Πάντα έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, οι 14 παίκτες θα κληθούν να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής;

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο.

Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.

Οι παίκτες στη «Φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Η Φάρμα σε αριθμούς:

23 στρέμματα

14 παίκτες

1 Αρχηγός

1 Επιστάτης

24 ώρες καταγραφής ημερήσιας δράσης

204 άτομα προσωπικό

8 εξειδικευμένοι συνεργάτες (κτηνίατρος, γεωπόνος κ.ά.)

40 ρομποτικές κάμερες

8 στουντιακές κάμερες

1 στάβλος, με διάφορα ζώα

1 μποστάνι που χρειάζεται καλλιέργεια και βελτίωση από την αρχική του κατάσταση

1 αχυρώνας 600 τ.μ. για αγωνίσματα

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο κάθε εβδομάδα

1 Αγώνας Αρχηγίας κάθε εβδομάδα

1 Quiz της Φάρμας κάθε εβδομάδα

1 Αγώνας Ασυλίας κάθε εβδομάδα

1 Παιχνίδι Επάθλου κάθε εβδομάδα

1 αποχώρηση την εβδομάδα μετά από τη Μονομαχία Αποχώρησης

1 νικητής

1 διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και 1 αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved