Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο Αlpha διαψεύδει ότι αποχωρεί από το κανάλι - Η δήλωση της Γερμανού on air
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο Αlpha διαψεύδει ότι αποχωρεί από το κανάλι - Η δήλωση της Γερμανού on air

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Φεύγει τελικά από τον Alpha και πάει στο Star;

Σύμφωνα με την εκπομπή, Έλα χαμογέλα και το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητά με το Star! Και μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι της έχει προταθεί για να αναλάβει το «Dancing with the Stars», με κάποια καινούργια συμφωνία.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Έλα χαμογέλα τόνισε: ανέφερε: «Άφησε θετικές εντυπώσεις σε ότι αφορά την παρουσίαση της εκπομπής. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το Pop Up δεν θα συνεχίσει την ερχόμενη χρονιά, επίσης δεν υπάρχει κάποιο άλλο project που θα αξιοποιήσει ο Alpha την επόμενη χρονιά. Θα πρέπει να γίνει συζήτηση με τον σταθμό για το συμβόλαιο της που είναι ένα συν ένα… Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια του Dancing with the Stars»!

Αυτή η είδηση δεν ισχύει. O σταθμός διαψεύδει το ρεπορτάζ! Η Ηλιάνα Παπαγεωγίου συνεχίζει κανονικά έως το τέλος της σεζόν την εκπομπή Pop Up. Μάλιστα, η Ηλιάνα συνεχίζει στον Alpha μιας και έχει συμβόλαιο…

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται του Alpha, διέψευσε την πληροφορία λέγοντας ότι η Ηλιάνα παραμένει στον Alpha! “Δεν θα αποχωρήσει η Ηλιάνα από τον Αlpha και δεν πάει στο Star” είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved