YFSF All Star: Όλες οι εμφανίσεις και εκείνη που ξεχώρισε στο 2ο live του σόου!
Media

YFSF All Star: Όλες οι εμφανίσεις και εκείνη που ξεχώρισε στο 2ο live του σόου!

YFSF All Star: Απόψε το λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 τα είχε όλα. Γέλιο, συγκίνηση και κυρίως υπέροχες εμφανίσεις που έκαναν το βράδυ μας μοναδικό και ξεχωριστό. 

Πρώτη εμφανίστηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα που την προηγούμενη εβδομάδα εντυπωσίασε και συγκίνησε ως Βίκυ Μοσχολιού, σήμερα στο YFSF All Star είχε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο.

Βλέπετε απόψε η αποστολή της ήταν να μιμηθεί το είδωλο της διεθνούς μουσικής σκηνής, την Lady Gaga. Δεν το λες και εύκολο. Και μάλιστα σε ένα από τα πιο γνωστά της κομμάτια το Bad Romance. Και μάλιστα ήταν τόσο καλή η εμφάνισή της που έμοιαζε με τον κλώνο της Lady Gaga. Δείτε παρακάτω την εμφάνισή της...

Δύσκολα έβαλε το buzzer του YFSF και απόψε στον Θανάση Αλευρά.

Φαίνεται πως το YFSF All Star, θέλει να παιδέψει λίγο τον νικητή του 2013 αλλιώς δεν εξηγείται πως από την Άννα Βίσση που του έτυχε στην πρεμιέρα, σήμερα του δόθηκε η Josephine.

Και γυναίκα, και ενζενί και pop και χορευτικά με άφθονο κούνημα, σίγουρα το έργο του Θανάση Αλευρά δεν ήταν εύκολο. Όχι πως αυτό τον κάνει να χάνει το κέφι του. Δείτε την εμφάνισή του στο παρακάτω βίντεο:

Μια ξεχωριστή εμφάνιση έκανε σήμερα στο YFSF, η Μπέτυ Μαγγίρα.

Και μπορεί η πρώτη της επανεμφάνιση στο YFSF All Star την περασμένη εβδομάδα ως Deee Lite να μην κέρδισε τις εντυπώσεις, η σημερινή όμως έριξε σαγόνια στο πάτωμα.

Κι αυτό γιατί σήμερα η Μπέτυ Μαγγίρα, μεταμορφώθηκε στην Άντζυ Σαμίου και η ομοιότητα της μίμησης ήταν σχεδόν σοκαριστική.

Δείτε την εμφάνισή της παρακάτω:

Αγνώριστη η Τάνια Μπρεάζου στη σκηνή του YFSF.

Κι αν την περασμένη εβδομάδα έκανε μια σούπερ σέξι εμφάνιση ως Miley Cyrus και σάρωσε στη βαθμολογία των κριτών, σήμερα η γλυκιά Τάνια έγινε ροκάς.

Και τι ροκάς! Από τους πιο "σκληρούς" αφού της ανατέθηκε να μεταμορφωθεί στον frontman των Guns N' Roses, Axl Rose. Πιο κόντρα δηλαδή στην ίδια, δεν γινόταν. Δείτε την εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο:

Ένα θρυλικό ντουέτο αναβίωσε απόψε στη σκηνή του YFSF, από τον Κρατερό Κατσούλη με guest έκπληξη.

Μιλάμε φυσικά για την τεράστια επιτυχία του Βασίλη Καρρά και της Κωνσταντίνας "Το δηλητήριο" που πλέον θεωρείται "κλασικό". Και είναι ο Βασίλης Καρράς η δεύτερη μίμηση που ανατέθηκε στον Κρατερό Κατσούλη για αυτήν την εβδομάδα στο YFSF All Star, μετά από αυτήν του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην πρεμιέρα του show την περασμένη Κυριακή.

Δείτε την εμφάνιση παρακάτω:

Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν σήμερα ο Λευτέρης Ελευθερίου στο YFSF.

Η σημερινή μίμηση που του ανατέθηκε στο YFSF All Star είχε πολύ μεγάλη σημασία για εκείνον συναισθηματικά και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.

Βλέπετε το πρόσωπο που κλήθηκε να ενσαρκώσει, ο Θανάσης Βέγγος ήταν η μεγάλη αδυναμία του πατέρα του. Όπως διηγήθηκε μάλιστα μιλώντας προς την επιτροπή ο πατέρας του συνήθιζε να μιμείται και ο ίδιος τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο ακόμα και την ώρα που ξυριζόταν. Έτσι ο Λευτέρης Ελευθερίου σήμερα είχε ιδιαίτερο άγχος. Δείτε την εμφάνισή του:

Μια εμφάνιση με πολύ κέφι έκανε ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Μια εντελώς αντίθετη μίμηση από αυτήν που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα του YFSF All Star, όπου μεταμορφώθηκε στον The Weeknd σε ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό act.

Σήμερα ο ταλαντούχος τραγουδιστής έγινε τράπερ και μάλιστα ο πολυσυζητημένος Mad Clip που τραπάρει "Θέλω κότερα, ελικόπτερα...". Δείτε παρακάτω την εμφάνισή του:

Έκλεισε για άλλη μια φορά στόματα η Κατερίνα Στικούδη με αυτή της την εμφάνιση.

Και η αλήθεια είναι πως στην πορεία της ως τραγουδίστρια δεν έχει ακούσει και λίγα. Είναι όμως από τους ανθρώπους που δουλεύουν μεθοδικά κι ακούραστα. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην εξέλιξή της όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν είσαι προκατειλημμένος.

Μόνη στη σκηνή με συνοδεία ενός πιάνου και πίσω της τα πλάνα από την υπέροχη ταινία "Αυτή η νύχτα μένει" ερμηνεύοντας το ομώνυμο λατρεμένο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη. Δείτε την εμφάνισή της:

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά:

Δείτε τις βαθμολογίες όπως εξελίχθηκαν κατά το τέλος της βραδιάς και τον μεγάλο νικητή του αποψινού live:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved