Survivor: Νίκος Κοσμάς: Ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μίλησε για την σχέση τους
Media

Survivor: Νίκος Κοσμάς: Ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μίλησε για την σχέση τους

Survivor: Καλεσμένος στο Love it ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (8/3) ο Νίκος Κοσμάς, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor: Ελλάδα - Τουρκία.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μίλησε και για τη μεταξύ τους σχέση.

«Για αποκατάσταση της αλήθειας ήταν μια πολύ νεανική σχέση. Ήμασταν πολύ μικροί όταν ήμασταν μαζί, στην εφηβεία. Απλά με ρώτησε ο δημοσιογράφος αν όντως ήμασταν μαζί και δε μπορούσα να πω ψέματα. Πάει πολύς καιρός, κοντά δέκα χρόνια. Δεν έχουμε καν επαφή τα τελευταία χρόνια με τη Μαριαλένα έτσι κι αλλιώς. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα και να εγγυηθώ είναι ότι η Μαριαλένα είναι ένα πολύ γνήσιο και καλό παιδί. Είναι ένα παιδί με αθλητική πορεία. Και όχι επειδή είμαι αθλητής αλλά τα περισσότερα παιδιά που είναι μέσα στον πρωταθλητισμό, είναι αγνά. Βάζουν έναν στόχο και απλά δουλεύουν για αυτόν. Έχει βγάλει αυτό το πρόσωπο για εμένα.

Δε με έχει παραξενέψει η συμπεριφορά της, ήταν αγνή. Είχε πάει με το μέρος του James και του Νίκου στην αρχή, γιατί εκεί ένιωσε πιο οικεία. Όταν συναντάς έναν άνθρωπο τον οποίο τον ξέρεις στην έξω ζωή και έχεις περάσει κάποια πράγματα μαζί, θέλοντας και μη, έχεις πιο πολύ εμπιστοσύνη σε αυτό το άτομο. Γι' αυτό πήγε προς εκείνη την πλευρά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοσμάς.

Δείτε τα βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved