Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστεύεις τι σχέση έχει ο Ευτυχής με τον Λευτέρη Χαρίτο
Media

Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστεύεις τι σχέση έχει ο Ευτυχής με τον Λευτέρη Χαρίτο

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως δεν είναι μια απλή σχέση!

Ο Ευτύχης είναι ο πιτσιρικάς που μπήκε απρόσμενα στη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.


Πρόκειται για ένα 13χρονο ορφανό αγόρι που μετά τους τελευταίους διωγμούς βρέθηκε να τριγυρνάει μόνο του σε μία άγνωστη χώρα. Ο δρόμος του βγάζει τον νεαρό στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του.

Ο Ευτύχης βρίσκεται περιστοιχισμένος από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ποιος είναι και να τον βοηθήσουν.

Ποιος είναι όμως ο 13χρονος που υποδύεται με τόσο επιτυχία τον Ευτυχή; Πρόκειται για τον Δημήτρη Χαρίτο, ανιψιό του Λευτέρη Χαρίτου, σκηνοθέτη της σειράς, ο οποίος, παρά την τρυφερή ηλικία του έχει γράψει ήδη αρκετά χιλιόμετρα μπροστά στις κάμερες, αφού πήρε μέρος στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

«Με είδαν στο “Αν ήμουν πλούσιος” και μου είπαν αν θέλω να δώσω casting και έδωσα κι έτσι προέκυψε. Λαμβάνω πολύ θετικά μηνύματα – δεν έχω δει κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής από τον κόσμο. Μου ανεβάζει κι εμένα πάρα πολύ την ψυχολογία αυτό. Είναι καλό να υπάρχει κόσμος που σε υποστηρίζει σε αυτό που κάνεις».

Για την ιστορία του Ευτύχη τον οποίο υποδύεται, ο Δημήτρης Χαρίτος έχει πει: «Ουσιαστικά έχασα τους γονείς μου στον καταυλισμό που είχαν στήσει οι Τούρκοι και εγώ τη γλίτωσα. Έχασα τους πάντες, όλη μου την οικογένεια, τους γονείς μου, και ήθελα να πάω στην Αθήνα για να γίνω μάγος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved