Άγριες Μέλισσες: «Η Πηνελόπη θα πρέπει να το σκάσει με τον Μελέτη ή να πεθάνει ένας από τους δύο»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Η Πηνελόπη θα πρέπει να το σκάσει με τον Μελέτη ή να πεθάνει ένας από τους δύο»

Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για τον μεγάλο έρωτα της Πηνελόπης.

Και φέτος, οι τηλεθεατές του ANT1 παρακολουθούν προσηλωμένοι τις εξελίξεις στο Διαφάνι. Οι ηθοποιοί, Γιώργος Γεροντιδάκης και Μαρία Πετεβή μίλησε για τους ρόλους τους στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το δυνατό love story το οποίο φέρνει τα πάνω - κάτω στη ζωή της Πηνελόπης.

Γιώργος Γεροντιδάκης

Είναι πολλά πια τα ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του Μελέτη. Όλοι αναρωτιόμαστε αν το παιδί της Πηνελόπης είναι δικό του, αν και δεν έχουμε δει ποτέ ερωτική συνεύρεση μεταξύ τους.

Θα συμβεί και αυτό. Τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Άλλο ένα βοτσαλάκι προστί­θεται στο σωρό που έχει μαζευτεί στην πλάτη του Μελέτη και κοντεύει να γίνει ολόκληρος βράχος. Ψυχολογικά, βρίσκε­ται σε μια αντάρα.

Θα ζητήσει απαντήσεις από την Πηνελόπη; Δεν μπορεί να μη ζητήσει απαντήσεις... Ο πεθερός της Πηνελόπης τους έχει δει στο σοκάκι να φιλιούνται, οπότε αυτό έχει μεταφερθεί στον Αλέξη, που δεν γνωρίζει όλη τη διάσταση του προβλήματος.

Η Πηνελόπη, στο μεταξύ, λέει στον Μελέτη ότι το παιδί είναι του Γραμματικού. Την πιστεύει ή αμφιβάλλει μέσα του;

Δεν είναι 100% σίγουρος για το αν όντως είναι έτσι τα πράγματα. Πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό του. Σίγουρα είναι μια κατάσταση που δεν θα φωτιστεί αυτήν τη στιγμή, ακόμα και οι ήρωες που εμπλέ­κονται είναι στο σκοτάδι. Ο Μελέτης επε­ξεργάζεται τις πληροφορίες που δέχεται, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα δεν ξεκαθα­ρίζουν με τον αρχικό ισχυρισμό της Πηνε­λόπης ότι το παιδί είναι του Γραμματικού.

Πώς θα λειτουργήσει αυτό στην ήδη τεταμένη σχέση μεταξύ Αλέξη και Μελέτη; Θα οδηγήσει σε μια ανοιχτή κόντρα ανάμεσα τους;

Αυτοί οι δύο χαρακτήρες κοντράρονται από την πρώτη ημέρα που ήρθε ο Γραμμα­τικός στο Διαφάνι. Δεν ξέρω αν θα ξεσπά­σουν περαιτέρω συγκρούσεις, γιατί ο Αλέ­ξης δεν γνωρίζει ότι έχει υπάρξει ερωτική συνεύρεση.

Ο Μελέτης παραμένει ερωτευμένος με την Πηνελόπη. Σίγουρα, είναι ένα κομβικό πρόσωπο στη ζωή του.

Φυσικά. Ο Μελέτης, εκτός από τη βαθιά αγάπη που τρέφει για τους ανθρώπους που θέλει κοντά του, παλεύει μέσα του με το σκοτάδι και το φως. Αυτή η διαδικασία εμπεριέχει πολύ πόνο. Φυσικά του συμβαί­νουν και διάφορα με την αδελφή του, που ήρθε ξαφνικά στη ζωή του. Ο Μελέτης εί­ναι ταγμένος στην αγάπη. Έχει θέμα με την απόρριψη.

Μαρία Πετεβή

Η Πηνελόπη, εν συγκρίσει με τα πρώτα επεισόδια της σειράς, είναι πιο ώριμη και δυνατή. Η αλλαγή της είναι αισθητή. Πλέον βλέπουμε μια γυναίκα τρομερά δυναμική, ανεξάρτητη και καθόλου φοβισμένη.

Στην πορεία αυτών των έξι χρόνων που μεσολάβησαν από την αρχή της ιστορί­ας, η Πηνελόπη αλλάζει πάρα πολύ. Σχεδόν τη μεταμορφώνει ο πόνος. Έχει ζή­σει ακραία πράγματα. Ήταν ένα παιδί κλει­σμένο σε μια γυάλα, σε ένα πολύ προστα­τευμένο αλλά τερατόμορφο περιβάλλον. Δεν χρειαζόταν να δουλεύει, να είναι στα χωράφια όπως οι τρεις αδελφές Σταμίρη. Δεν είχε ζήσει τη φτώχεια. Από την άλλη, δεν είχε καμία ελευθερία σκέψης, ύπαρ­ξης και προσανατολισμού. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα σκεφθεί κάτι διαφορε­τικό από τους γονείς της. Σχεδόν δεν την άφηναν να μιλήσει, ενώ φαινομενικά τα είχε όλα. Δεν την είχε προετοιμάσει κανείς γι' όλα αυτά που έμελλε να βιώσει, αρχής γενομένης από τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού της στα δεκαεπτά της. Στη συ­νέχεια ξεκινά το μεγάλο δράμα της ζωής της... Την πάντρεψαν με έναν άνθρωπο που τη βίαζε και την κακομεταχειριζότανε ενώ ερωτεύθηκε έναν άντρα που δεν γνώριζε ότι είναι ξάδελφος της. Κι έτσι, ένα κορίτσι βαθιά θρησκευόμενο θα καταρρακωθεί μαθαίνοντας ότι έκανε μια τόσο ανίερη πράξη όπως η αιμομιξία! Άνθρωποι πεθαίνουν μπροστά στα μάτια της, ο άντρας της την παρατά και μετά από χρόνια, που καταλαβαίνει ότι ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει τελικά και ότι οι γονείς της δεν είναι αυτοί οι άγιοι άνθρωποι που πίστευε, επαναστατεί, αναζητώντας ουσιαστικά μια διέξοδο. Ο γάμος της τον Αλέξη είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει τη ζωή της, γιατί καταλαβαίνει ότι ο μεγάλος της έρωτας με τον Μελέτη είναι αδιέξοδος.

Παρά ταύτα, δεν τερματίζει τη σχέση της με τον Μελέτη. Ο Αλέξης το αντιλαμβάνεται και τη διώχνει, για να τη δεχτεί τελικά πίσω όταν αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος.

Ακριβώς. Ο Αλέξης ήταν μια σωσίβια λέμβος για την Πηνελόπη, χωρίς να σημαίνει ότι δεν τον αγάπησε.

Εκείνος βασανίζεται από την αμφιβολία για το αν τελικά είναι ο πατέρας του παιδιού,

Ναι, αλλά είναι κάτι που το μοιράζεται με τον πατέρα του, όχι με την Πηνελόπη.

Και εξαιτίας του αποφασίζει να μείνει μαζί της...

Ο πατέρας του του λέει «Προχώρα τη ζωή σου μαζί της και μη σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Αυτή η κοπέλα έχει καλό μέσα της». Όντως, το παιδί έρχεται σε μια φάση που η ρήξη μεταξύ τους είναι τεράστια. Ο Αλέξης νιώθει τον εγωισμό του να κατά-κρημνίζεται. Ο ίδιος του ο πατέρας βλέπει τη γυναίκα του να φιλιέται με τον ξάδερφό της. Δεν υπάρχει πια δικαιολογία. Της αφήσει μεγάλο χρονικό περιθώριο για να αποφασίσει. Βέβαια, η Πηνελόπη ήταν ειλικρινής απέναντι του. Του είχε πει «Πρέπει να με βοηθήσεις για να φύγω από αυτόν έρωτα». Ωστόσο, αυτό δεν είναι δική! του δουλειά, αλλά τον ανάγκασε έτσι να εγκλωβιστεί και εκείνος σε αυτόν το φαύλο κύκλο.

Ο Μελέτης κυνηγά, όμως, την Πηνελόπη. Είναι καταδικασμένοι να αγαπιούνται. Αδυνατούν να ξεφύγουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Πηνελόπη θα ευτυχήσει κοντά σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Ή θα πρέ­πει να το σκάσει με τον Μελέτη ή να πεθάνει ένας από τους δύο. Είναι ένας ακραίο απόλυτος έρωτας. Και η γη να γυρίσει ανάπόδα, εκείνοι έχουν δύο μαγνήτες μέσα τους και είναι καταδικασμένοι σε μια αμοι­βαία έλξη που τους φέρνει συνέχεια κοντά.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved