Survivor: Μπλε ή Κοκκίνοι κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;
Media

Survivor: Μπλε ή Κοκκίνοι κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Survivor: Άλλο ένα απαιτητικό και σκληρό αγώνισμα παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για την διεκδίκηση της ομαδικής και ατομικής ασυλίας.

Νέα εβδομάδα, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές για τους παίκτες του Survivor 4, οι οποίοι βρέθηκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης μπήκαν απόψε οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. To έπαθλο πέρα από την ασυλία περιελάμβανε ομελέτα και μια κόλα με μηδέν θερμίδες.

Ο Τριαντάφυλλος κι ο Γιώργος Κοψιδάς είχαν διαφορετική αντίληψη για τη στάση που πρέπει να έχουν προς τους αντιπάλους την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον James Καφετζή συνεχίστηκε και σε αυτό το επεισόδιο.

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, όμως μια ομάδα πήρε την πολυπόθητη ασυλία. Ποια ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία και ποιος παίκτης θα κέρδισε την ατομική; Το σκορ έληξε 10-6.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ομάδα που κέρδισε στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας.

Δείτε το βίντεο με την νίκη τους.

Σειρά είχε η ατομική ασυλία που είχε ως στόχο την καλή ισορροπία.

Δείτε το βίντεο της ατομικής ασυλίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved