Survivor: Ο κακός χαμός στο αποψινό Συμβούλιο μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας
Media

Survivor: Ο κακός χαμός στο αποψινό Συμβούλιο μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας

Survivor: Άναψαν τα αίματα στο αποψινό Συμβούλιο μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας.

Η αρχή έγινε με τον Αλέξη Παππά όταν ξεκίνησε να χαρακτηρίζει ως «κοκόρια» τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή, μιλώντας για την κλίκα που έχουν στήσει μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο James και ο Μπάρτζης μιλώντας για όσα διαδραματίστηκαν προηγουμένως στο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο αργότερα ξεκίνησε για ακόμη μια φορά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος παραδέχτηκε πως κάποια άτομα από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι, λασπολογούν το όνομά του κι αυτό της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Ο Νίκος Μπάρτζης εξομολογήθηκε πως την ύπαρξή του Σάκη μόνο η Μαριλένα την γνωρίζει, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με τους παίκτες.

Για ακόμη μια φορά, η Μαριαλένα ξεκαθάρισε πως αυτό που είχε πει ο James για την σχέση της με τον Σάκη δεν είχε ειπωθεί ποτέ από την ίδια, χαρακτηρίζοντας τους δυο παίκτες για ακόμη μια φορά άνανδρους. "Μπορεί να μην γνωρίζουν τον Σάκη από πριν, αλλά ακόμα και να ίσχυε, για μένα αυτό είναι και άτοπο και άτιμο", είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη πήγε να "κάψει" την Μαριαλένα, πηγαίνοντας να αποκαλύψει την ατάκα που τους είχε εκμυστηρευτεί παλαιότερα η παίκτρια για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά η γνωστή youtuber δεν επιθύμησε να εμπλακεί σε όλο αυτό, με την Μαριαλένα να απαντάει: "Απλά, γελάω".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved