Media

Αννίτα Κοίτα: Παρεξήγηση - Τέλος! Ο Μπιμπίλας εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή της Πάνια

Gossip-tv Team

Αννίτα Κοίτα: Να θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποχώρησε από τα backstage της ίδιας εκπομπής, αφού καθυστέρησε να βγει στο πλατό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, δείχνοντας έτσι πως οι σχέσεις του με την παρουσιάστρια παραμένουν άψογες.

Να θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποχώρησε από τα backstage της ίδιας εκπομπής, αφού καθυστέρησε να βγει στο πλατό. Ο ίδιος μάλιστα από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε η ίδια η παρουσιάστρια.

Στη νέα του εμφάνιση στην εκπομπή, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής βίας στο θέατρο, δηλώνοντας πως πρέπει να διορθωθεί ο νόμος και να μην παραγράφονται τα αδικήματα, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως μετά τα μνημόνια οι ηθοποιοί έχασαν όλα τα δικαιώματά τους.

Επίσης, ανέφερε πως γίνονται ενέργειες από το σωματείο για να πετύχουν ένα καλύτερο μέλλον στον κλάδο τους και πως αρχίζει να γίνεται μια κάθαρση στο χώρο τους, γεγονός που θα βοηθήσει τους νεότερους ηθοποιούς. Ακόμα, αποκάλυψε πως παλαιότερα έκανε πολλά πάρτι καθώς περνούσε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved