Media

Dot: Λύγισε ο Τάσος Χαλκιάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης - «Μου άλλαξε τη ζωή»

Gossip-tv Team

Dot: Συγκινημένος ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του ΣΚΑΙ - Η αναφορά στην επαγγελματική του ζωή και ο άνθρωπος που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο Τάσος Χαλκιάς κάθισε στον καναπέ του Dot κάνοντας τον απολογισμό της ζωής του. Η πορεία του στην υποκριτική, αλλά και η γνωριμία που του χάρισε μια μεγάλη ευκαιρία, ήταν και το κεντρικό θέμα της συζήτησης με τη Νάνσυ και τον Θανάση.

«Πέρασα τυχαία από τη σχολή του Εθνικού. Δεν είχα καμιά ιδέα, δεν είχα δει παράσταση ποτέ μου. Είδα πολλά παιδιά εκεί και όταν ρώτησα, μου είπαν πως δίνανε εξετάσεις για τη Δραματική Σχολή. Εντυπωσιάστηκα με όλο αυτό. Έκατσα εκεί για αρκετή ώρα. Και έτσι όπως έβλεπα κάποιον εκεί από το παράθυρο, τον βλέπω να πλησιάζει προς εμένα (...) Αυτός ήταν ο Στέλιος ο Κόκοβιτς, πρωταγωνιστής του Εθνικού Θεάτρου και Διευθυντής της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου την εποχή του 70΄». αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς.

Αργότερα, ο ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, συγκινημένος για τον άνθρωπο που τον έβαλε στο χώρο της υποκριτικής, ενώ πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Καθίσαμε κάτω, μου μίλησε όμορφα και ωραία και με έπεισε να ασχοληθώ με την υποκριτική. Με ηρέμισε και δεν είχα την αγριάδα που είχα συνήθως. Γίναμε φίλοι, παρόλο που ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος. Ο Στέλιος ο Κόκοβιτς μου άλλαξε τη ζωή. Με γύρισε τούμπα».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Dot.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved