Media

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην κυρία Γερμανού για τη συγγνώμη που δε ζήτησε»

Gossip-tv Team

Καλύτερα δε γίνεται: Έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τη στάση που κράτησε πρόσφατα η παρουσιάστρια απέναντι σε γνωστό τραγουδιστή.

Στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται μίλησε ο Μιχάλης Τσαφούλιας. Ο γνωστός σκηνοθέτης ο οποίος πρόσφατα τοποθετήθηκε ανοιχτά για το κίνημα #Metto μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, σε μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις.

Ο Μιχάλης Τσαφούλιας με αφορμή τη συνέντευξή του στην εκπομπή του Alpha, αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε η Ναταλία Γερμανού απέναντι στον Ζαφείρη Μελά.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον καταιγισμό αποκαλύψεων που σχετίζονται με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης λέγοντας πως «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου» δεν πρόκειται να σου συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Ναταλία Γερμανού είχε αντιδράσει ακούγοντας τα σχόλια, αναφέροντας: «Μου έχει έρθει στούμφος» και σπεύδοντας να υπενθυμίσει στον τραγουδιστή πως είναι πατέρας κόρης.

Αργότερα μάλιστα ο Ζαφείρης Μελάς ένιωσε προσβεβλημένος από τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, περιμένοντας μάλιστα μια "συγγνώμη" κάτι που η Ναταλία Γερμανού αρνήθηκε να ζητήσει.

«Ειλικρινά δε βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή. Ο κύριος Μελάς, τον οποίο εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε αυτά ακριβώς που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα. Δεν είπε κάτι διαφορετικό. Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά. I’ m sorry but I’ m not sorry. Δε θέλω, δεν το νοιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα. Δε μίλησα ποτέ άσχημα για το παιδί σας. Ποτέ», είχε πει η Ναταλία.

Όσο για τον Μιχάλη Τσαφούλια, ο ίδιος δήλωσε: «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού για τη συγγνώμη που δε ζήτησε από τον τραγουδιστή. Σε όλους αυτούς που λένε γιατί δεν έφυγε, γιατί δεν του έριξε μια για να φύγει, αυτοί που το αναρωτιούνται είναι εκτός πολιτισμού. Η ουσία είναι να κάνεις τα πόδια σου, τα πόδια αυτού που δεν μπορεί να περπατήσει ή δεν έχει πόδια. Ο άλλος ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί, να κάτσει να βιαστεί; Κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και για τα μπράβο που έλεγε στο παρελθόν για θεατρικές παραστάσεις και ανθρώπους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved