8 λέξεις: Η Ιφιγένεια μαθαίνει για το εξώγαμο του πατέρα της!
Media

8 λέξεις: Η Ιφιγένεια μαθαίνει για το εξώγαμο του πατέρα της!

8 λέξεις: Ο Μιλτιάδης πίσω από την πλάτη της Κατερίνας, πάει για φαγητό στο σπίτι του Αλκή, όπου οι δυο του& δείχνουν να απολαμβάνουν αυτή την παρέα.

Ο Μιλτιάδης είναι ενθουσιασμένοι από την ευγένεια και την εν γένει συμπεριφορά του γιου του, ενώ αυτό που θέλει είναι να βρει έναν ομαλό τρόπο να μιλήσει στην κόρη του. Την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια μαζί με την Έλλη φτάνουν στην Αθήνα και πάνε να διαλέξουν νυφικό στο ατελιέ της Σμαράγδας, αλλά η Έλλη δηλώνει αναποφάσιστη και αρχίζει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη.

Στο μεταξύ η Ιφιγένεια έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τους γονείς της. Αφού μιλάει μαζί τους, ανακαλύπτει πως της έχουν πει ψέματα και ότι κάτι άλλο της κρύβουν: «Καλά τώρα, με πείσατε! Δεν αφήνετε τις βλακείες να μου πείτε τι συμβαίνει πάλι εδώ;», τους λέει, αλλά εκείνοι καταφέρνουν και πάλι να τα μπαλώσουν: «Τίποτα δεν συμβαίνει, κορίτσι μου. Γιατί πάει συνέχεια το μυαλό σου στο κακό; Όλα είναι καλά, απλά έχω πολλά τρεξίματα αυτόν τον καιρό με το κόμμα και είμαι κάηω5 πιεσμένος», την καθησυχάζει ο Μιλτιάδης.

Λίγο αργότερα όμως ο Μιλτιάδης θέλει να ξαναβρεθεί με τον Αλκή και προφασίζεται ξανά μια δικαιολογία: «Εγώ Θα σας αφήσω, δυστυχώς, γιατί έχω μια επαγγελματική συνάντηση που δεν γίνεται να αναβάλλω», του εξηγεί και ξαναβγαίνει για φαγητό με τον Αλκή. Ωστόσο δεν αισθάνεται άνετα με το να κρατάει ένα τόσο μεγάλο μυστικό από την κόρη του και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια για την ύπαρξη ενός πιθανού αδερφού της. Έτσι, μόλις γυρίζει, την πιάνει για να μιλήσουν: «Ιφιγένεια, είχζ5 δίκιο. Κάτι υπάρχει τον τελευταίο καιρό που σου έχουμε κρύψει. Δεν ξέρω πώ5 να σου το ηώ, παιδί μου. Πιθανόν να έχετε έναν αδελφό».

Η Ιφιγένεια βάζει τα γέλια: «Πλάκα μου κάνεις;», τον ρωτάει. Ο Μιλτιάδης όμως της εξηγεί τι έχει συμβεί και της λέει ότι περιμένει το τεστ για να σιγουρευτεί; «Ούτε κι εγώ το ήξερα, Ιφιγένεια. Αυτό συνέβη πολλά χρόνια πριν, πολύ πριν παντρευτώ με τη μητέρα σου. Κι εγώ αγνοούσα την ύπαρξη του», της εξηγεί. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια έκπληκτη από την αποκάλυψη του Μιλτιάδη για το ενδεχόμενο να έχει αδελφό, ζητάει να μάθει λεπτομέρειες Ο Άκης τρελός από ζήλια, βάζει τον Μανούσο να παρακολουθεί την Αποστολία για να διαπιστώσει πού πάει και τι κάνει όταν φεύγει από το σπίτι. Όμως η παρακολούθηση καταλήγει σε φιάσκο, καθώς εκείνη τον παίρνει χαμπάρι κι αυτός αναγκάζεται να ομολογήσει από ο Άκης έδωσε εντολή να την ακολουθήσει: «Δεν φταίω εγώ, Αποστολία, για αφεντικό με έβαλε για να δει πού που και τι κάνεις», απολογείται.

Λίγο αργότερα ο Άκης πληροφορείται από τον Μανούσο πως η Αποστολία βγαίνει με τον διευθυντή του σουπερμάρκετ και θολώνει από τη ζήλια του. Μέχρι να γυρίσει η Αποστολία στο σπίτι κάνει σαν λιοντάρι στο κλουβί και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει πλέον στα ίσα. Μόλις γυρίζει η Αποστολία, ο Άκης της ομολογεί: «Λοιπόν, τέρμα τα αστεία! Ε, ναι. ζηλεύω πολύ τον νέο σου σύντροφο. Αυτόν τον διευθυντή του σουπερμάρκετ». Παράλληλα όμως αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του και να της πει ότι είναι ερωτευμένοι μαζί της ή μάλλον αισθάνεται κάτι πολύ πιο βαθύ. Την αγαπάει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved