Media

House of Fame: H αυστηρή παρατήρηση της Καίτης Γαρμπή στην Κόνη!

Gossip-tv Team

House of Fame: Άστραψε και βρόντηξε η Καίτη Γαρμπή σχετικά με ένα περιστατικό στο σπίτι της ακαδημίας που αφορά την διαγωνιζόμενη Κόνη Μπιζιντή.

Το πέμπτο live concert της μουσικής ακαδημίας ξεκίνησε και οι αυστηρές παρατηρήσεις δεν έλειπαν από το αποψινό επεισόδιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κόνη Μπιζιντή και ο Γιώργος Σπετσιώτης ερμήνευσαν το τραγούδι «Φωτιά μου» (Ήβη Αδάμου – Γιώργος Μαζωνάκης) και μετά την εμφάνισή τους η Ελένη Φουρέιρα έδωσε το λόγο στην Καίτη Γαρμπή για να τους κρίνει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην Κόνη με πολλή αγάπη, κάνοντας της μια αυστηρή παρατήρηση και της συμβούλευσε, θίγοντας ένα θέμα συμπεριφοράς των υπόλοιπων παικτριών στο σπίτι που την ενόχλησε.

Συγκεκριμένα η Καίτη Γαρμπή της είπε: «Μην αφήνεις τα παιδιά να σου φέρονται σαν να είναι παιδαγωγοί σε παιδότοπο. Εμποδίζουν την αυτονομία σου και να είσαι ο εαυτός σου. Επειδή παρακολούθησα τι έχει γίνει γι’ αυτό στα λέω. Θα έπρεπε επειδή είσαι η μικρότερη τα κορίτσια να σε προστατέψουν και να μην αφήνουν τα αγόρια να είναι με το δάχτυλο και να σε κατηγορούν για την συμπεριφορά σου, με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας. Θα έπρεπε τα κορίτσια να σε προστατέψουν. Αυτό το θεωρώ πολύ σεξιστικό και με όσα γίνονται αυτή την εποχή με τρομάζει που τα κορίτσια δεν σε προστατεύουν».

Και η Κόνη απάντησε: «Σε καμία περίπτωση δεν είχα αυτήν την πρόθεση. Επειδή βρισκόμαστε σε ένα ριάλιτι υπάρχουν κάποιες λεπτές γραμμές που δεν πρέπει να τις ξεπερνάμε και προσπαθεί ο καθένας να συμβουλεύσει με τον τρόπο του και ίσως να μπερδευόμαστε».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved