Media

Χρυσό συμβόλαιο για τη Ζέτα! Η ανανέωση από τον ΑΝΤ1 και οι εκκρεμότητες με την Μπεκατώρου!

Gossip-tv Team

Τα δύο χρυσά κορίτσια του ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Μπεκατώρου αρχίζουν να καταστρώνουν μαζί με το κανάλι τα πρώτα τους σχέδια για την επόμενη σεζόν. 

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά η Ζέτα Μακρυπούλια πρόκειται να υπογράψει για την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι του Αμαρουσίου για άλλα δύο χρόνια συνεργασίας.

Μάλιστα, η ηθοποιός θα συνεχίσει να παρουσιάζει για αυτά τα δύο χρόνια το Rouk Zouk καθώς το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια ενδέχεται να παρουσιάσει μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια και κάτι ακόμα καθώς στο συμβόλαιο που θα υπογράψει, υπάρχει η option για κάτι τέτοιο.

Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου, εκτός από το επόμενο YFSF που είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει το δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν, αναμένεται να παρουσιάσει και άλλα πρότζεκτς, όμως αυτά αναζητούνται προς το παρόν από το κανάλι. Θέλει όμως να την αξιοποιήσει κατάλληλα καθώς είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στην καρδιά των τηλεθεατών.

Κάτι άλλο όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως από τις αρχές Απριλίου το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Μαρία, το Still Standing θα αλλάξει ώρα μετάδοσης και θα προβάλλεται μία ώρα νωρίτερα καθώς στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 προστίθεται σύντομα το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο αποκαλύφθηκε για το μέλλον των δύο χρυσών κοριτσιών του ΑΝΤ1 στην ελληνική τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved