Media

Η Φάρμα: «Ο Ιατρόπουλος έχει περάσει θέματα με την υγεία του, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι δυνατός»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Ο φίλος του Μιχάλη Ιατρόπουλου, Κώστας Αγέρης μίλησε για την συμπεριφορά του φίλου του, σκιαγραφώντας παράλληλα τον χαρακτήρα του ενώ αναφέρθηκε στο πως περιμένει να τον δει μέσα στην Φάρμα.

«Γνωριζόμαστε πάνω από 10 χρόνια, τον θεωρώ αδερφό. Δεν θα φιλτράρει τη σκέψη του, δεν θα φιλτράρει αυτό που θα νιώσει για να το πει. Δεν τον έχουμε δει ακόμα στα αγωνίσματα και επειδή έχει περάσει θέματα με την υγεία του, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι δυνατός σε θέμα αντοχής», αποκάλυψε ο καλός του φίλος Κώστας Αγέρης για τον γνωστό ηθοποιό και επιχειρηματία.

Ο Κώστας Αγέρης επίσης αποκάλυψε τι είχαν συζητήσει λίγο πριν μπει στη Φάρμα: «Μου είχε πει ότι “αν πάω και δω ότι είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω και δεν θα καταπονήσω το σώμα μου θα το πάω μέχρι τέλους”».

Ένας ακόμα άνθρωπος που τον περιμένει πώς και πώς είναι η σύζυγός του, η Κατερίνα για την οποία ο Κώστας Αγέρης είπε: «Έχω επικοινωνία με τη γυναίκα του και σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τον Μιχάλη, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι όταν είδαμε ότι χτύπησε, μίλησα με την Κατερίνα και μάθαμε ότι είναι καλά στην υγεία του. Η Κατερίνα είναι περήφανη και τον καμαρώνει. Απολαμβάνει το Twitter».

Όσο για την ιδιαίτερη σχέση του Μιχάλη Ιατρόπουλου με τον Στράτο Τζώρτζογλου, είπε: «Έχουν μια πολύ παλιά φιλική σχέση και ο Μιχάλης δεν υπάρχει περίπτωση να μαλώσει. Δεν μαλώνει γενικά απλά απομακρύνεται».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Κώστας Αγέρης για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved