Media

Ράδιο Αρβύλα: Χάθηκε η εικόνα κατά τη διάρκεια της εκπομπής - Η αντίδραση του Κανάκη

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η εκπομπή αντιμετώπισε προβλήματα με τον ήχο - Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Καθημερινά χαρίζουν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές, οι οποίοι και τους επιβραβεύουν με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Οι Ράδιο Αρβύλα φέτος επέστρεψαν στους δέκτες μας, μέσα από τη συχνότητα του Open.

Στη σκαλέτα της εκπομπής, εκτός από τα θέματα επικαιρότητας, αρκετό χώρο λαμβάνουν και τα μηνύματα μαζί με τα βίντεο των τηλεθεατών. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι παρέα μετρά αρκετά χρόνια, έχοντας κάνει τον κύκλο της και σε άλλους μεγάλους σταθμούς.

Η συνεργασία τους με το Open μόνο πετυχημένη μπορεί να κριθεί. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, η εκπομπή βγαίνει από το στούντιο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, όπου ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του έχουν τον απόλυτο έλεγχο για όλη την παραγωγή.

Στην εκπομπή της Δευτέρας 29/3 και ενώ η παρέα παρουσίαζε ένα χιουμοριστικό απόσπασμα από τον Τροχό της τύχης, η εικόνα του Open... χάθηκε. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το τεχνικό πρόβλημα αποκαταστάθηκε με τον παρουσιαστή να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το περιστατικό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved