Κοψιδάς: Το δώρο στον Μουτσινά από τον Άγιο Δομίνικο και οι «μπηχτές» για Ντάφυ και Παππά!
Media

Κοψιδάς: Το δώρο στον Μουτσινά από τον Άγιο Δομίνικο και οι «μπηχτές» για Ντάφυ και Παππά!

Ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και για τους συμπαίκτες του, εστιάζοντας κυρίως στον Τριαντάφυλλο αλλά και στον Αλέξη Παππά

Ο γνωστός ηθοποιός αφού χαιρέτησε τον παρουσιαστή τού χάρισε ένα δώρο από την παραλία των Κόκκινων, ένα μεγάλο κοχύλι, από τα πολλά και άφθονα που είχαν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Κοψιδάς φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη στρατηγική που έχουν κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω ότι και ο τελευταίος τηλεθεατής έχει καταλάβει ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, με στρατηγική καθαρά.

Του Αλέξη βγήκε πολύ έντονα όταν έγιναν κόκκινη και μπλε ομάδα, από εκεί εκδηλώθηκε πολύ. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό σε δευτερόλεπτα. Ο Αλέξης παίζει το παιχνίδι πολύ πιο έξυπνα κι έτσι όπως χειρίζεται τους ανθρώπους και το παιχνίδι μπορεί να πάει πολύ μακριά».

Ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε όμως και για τις δηλώσεις που είχε κάνει λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι, οι οποίες συζητήθηκαν αρκετά.

Και ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε: «Ο κόσμος το πήρε ότι εννοούσα πως το κοινό είναι κουτσομπόληδες. Δεν είχε να κάνει καθόλου με το κοινό, είχε να κάνει με εμένα και τον Τριαντάφυλλο, ήταν καθαρά προσωπικό.

Εξήγησα ότι εγώ θεωρώ ότι πρεσβεύω μια συγκεκριμένη στάση ζωής και ότι ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει μια εντελώς διαφορετική στάση. Ήμασταν δύο αντίθετοι πόλοι, οπότε είχε να κάνει με εμένα και εκείνον».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο ηθοποιός:

Δείτε παρακάτω τον Γιώργο Κοψιδά να μιλάει για τη φιλοσοφία ζωής του αλλά και για το αν θα επέστρεφε, αν του το ζητούσαν, στον Άγιο Δομίνικο. Δείτε τι απάντησε στο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved