Elif: Η Παρλά μπαίνει σε εμπόδιο σε Κερέμ και Σουρεϊγιά - Συγκλονίζουν οι εξελίξεις
Media

Elif: Η Παρλά μπαίνει σε εμπόδιο σε Κερέμ και Σουρεϊγιά - Συγκλονίζουν οι εξελίξεις

Elif: Καταιγιστικές οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στη σειρά.

O Κερέμ αρχίζει να ερωτεύεται τη Σουρεϊγιά, αλλά η Πάρλα αντιλαμβάνεται πως οι δυο τους έρχονται κοντά και κάνει τα πάντα για να μπει ανάμεσα τους. Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, υποκρίνεται την άρρωστη, ενώ προσπαθεί να πάρει με το μέρος της και τη Χουμεϊρά. Με την πρόφαση πως οι γονείς της λείπουν και εκείνη είναι άρρωστη καταφέρνει να μείνει στην έπαυλη των Χακτανίρ και ο Κερέμ την περιποιείται.

Ο νεαρός της θυμίζει τη βραδιά που η Πάρλα είχε κάνει το ίδιο για εκείνον, χωρίς κανείς να ξέρει πως στην πραγματικότητα π Σουρεϊγιά ήταν αυτή που τον είχε φροντίσει, ενώ η Πάρλα είχε πάει σε ένα πάρτι. Παρ' όλα αυτά, η Σουρεϊγιά δεν λέει την αλήθεια και φεύγει από το δωμάτιο νιώθοντας άσχημα γιατί πιστεύει πως η Πάρλα και ο Κερέμ φιλήθηκαν. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και κλαίει.

Η Πάρλα συνέρχεται, αλλά ακόμη ζαλίζεται και μιλάει στη Χουμεϊρά για το όνειρο της να μπει νύφη στην έπαυλη. Η γυναίκα θέλει να τη βοηθήσει να το κάνει πραγματικότητα, αλλά ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο. Η Πάρλα, αν και είναι καλύτερα, υποκρίνεται την άρρωστη και η μόνη που ανακαλύπτει το ψέμα της, τυχαία, είναι η Ελίφ.

Η Σουρεϊγιά ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Κερέμ στην Πάρλα, αν και εκείνος σκέφτεται συνέχεια τη Σουρεϊγιά και την όμορφη βραδιά που πέρασαν οι δυο τους. Το επόμενο πρωί, ο Κερέμ ετοιμάζει ένα γλυκό που έφτιαχναν με τη Σουρεϊγιά όταν ήταν παιδιά θέλοντας να της κάνει έκπληξη και η Ελίφ τον παρακολουθεί. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει από τον αδελφό της να επισκεφθεί στον ξενώνα την Πάρλα. Τότε ο Κερέμ κάνει απρόθυμα το χατίρι της αδελφής του. Αργότερα, ο νεαρός βάζει το γλυκό που ετοίμασε στο τραπέζι και η Σουρεϊγια, αντικρίζοντας το, θυμάται το παρελθόν.

Ωστόσο, όταν βλέπει την Πάρλα με τον Κερέμ, ζηλεύει, ενώ η τελευταία φροντίζει συνέχεια να αναφέρεται στη σχέση της με τον νεαρό. Ακόμη, η Πάρλα μιλάει στη Χουμεϊρά για τον Κερέμ και για το πώς προσπαθεί όλη μέρα να τραβήξει την προσοχή του, αλλά εκείνος συμπεριφέρεται σαν να μην τον νοιάζει. Από τα λόγια της, όμως, καταλαβαίνει πως η Πάρλα προσποιήθηκε ηώς είναι άρρωστη και αυτό δεν της αρέσει καθόλου.

Την επόμενη μέρα, η Πάρλα είναι ακόμη στην έπαυλη και δεν σκοπεύει να φύγει μέχρι να κάνει τη Σουρεϊγιά να καταλάβει πως δεν έχει καμία ελπίδα με τον Κερέμ. Πιστεύει πως ο νεαρός έχει αισθήματα για εκείνη, αλλά θέλει να σιγουρευτεί. Έτσι, του τηλεφωνεί και του λέει πως οι γονείς της επέστρεψαν από το ταξίδι τους, οπότε εκείνη θα πρέπει να γυρίσει στο σπίτι της, θέλοντας να ακούσει την αντίδραση του. Ο Κερέμ, όμως, δεν νοιάζεται για το αν η Πάρλα θα μείνει ή θα φύγει.

Αργότερα, η Ελίφ βλέπει την Πάρλα να φεύγει και το λέει στη Σουρεϊγιά. Εκείνη χαίρεται, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει, καθώς είναι σίγουρη πως και ο Κερέμ έχει συναισθήματα για τη γυναίκα και για αυτό τη φρόντιζε όλες αυτές τις μέρες. Κανείς από τους δύο δεν τολμά να εκφράσει όσα νιώθει και η Πάρλα καταφέρνει τον στόχο της κρατώντας τους μακριά.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved