Ήλιος: Η δολοφονία που σοκάρει την Αθηνά και ο άνδρας που μπαίνει στη ζωή της
Media

Ήλιος: Η δολοφονία που σοκάρει την Αθηνά και ο άνδρας που μπαίνει στη ζωή της

Ήλιος: H Αθηνά έχει περάσει δύσκολα οτην προσωπική της ζωή. Μετά την απόρριψη του Δημήτρη, κατάφερε να πάρα διαζύγιο από τον σύζυγό της και έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της.

Τα πάνω - κάτω φαίνεται πως έρχονται στη ζωή της Αθηνάς. Διαβάστε αναλυτικά όσα θα δούμε σύντομα στην καθημερινή σειρά του ANT1...

Όπως θα δούμε, μία νέα γνωριμία θα δώσει άλλη πνοή στην καθημερινότητα της Αθηνάς. Συγκεκριμένα, η γυναίκα μια μέρα γνωρίζει τον Γιάννη.Ο τελευταίος γοητεύεται από εκείνη και της ζητάει να βγουν ραντεβού. Αρχικά εκείνη διστάζει, αλλά στην πορεία δέχεται. Οι δυο τους έρχονται ολοένα και πιο κοντά και τελικά εκείνη αποφασίζει να παραδοθεί στα συναισθήματα της και να αφεθεί.

Κι ενώ η Αθηνά είναι πολύ ευτυχισμένη έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πάντα στη ζωή της αλλάζουν εντελώς ξαφνικά. Όλα αρχίζουν όταν ο Γιάννης με την Μπέτυ πληροφορούνται πως ο πιλότος που υποπτεύονταν για την υπόθεση της δολιοφθοράς στην αερολέσχη βρίσκεται δολοφονημένος. Η είδηση αυτή σοκάρει και τους δύο. Όμως, λίγο μετά, ένα μήνυμα βάζει στο στόχαστρο της Αστυνομίας τον Γιάννη, ως μοναδικό ύποπτο για τη δολοφονία του πιλότου. Εκείνος πανικοβάλλεται μιας και δεν έχει καμία ανάμειξη στον θάνατο του άντρα. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, αφού το άλλοθι του για εκείνη τη νύχτα είναι η Αθηνά.

Η τελευταία, όμως, γνωρίζει πως η θέση της κινδυνεύει, αν ο αγαπημένος της αποκαλύψει πως πέρασαν μαζί το βράδυ. Η γυναίκα είναι σαστισμένη και προσπαθεί να βρει μία λύση. Νιώθει πως π ζωή της διαλύεται, αφού π σχέση της με τον Γιάννη βρίσκεται σε αδιέξοδο, ενώ, αν αποκαλυφθεί η αλήθεια, θα χάσει και τη δουλειά της. Ο πανικός την έχει καταβάλει και τότε ο σύντροφος της παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Συγκεκριμένα, πηγαίνει στο τμήμα και παρουσιάζει ψεύτικο άλλοθι, Σύντομα, όμως, αυτό καταρρίπτεται και η Αστυνομία θεωρεί πως είναι ένοχος. Την ανάκριση του Γιάννη αναλαμβάνει ο Δημήτρης, ο οποίος προσπαθεί να τον πιέσει για να αποκαλύψει την αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved