Media

Battle of the Couples: Δεν φαντάζεστε ποιο ζευγάρι επέλεξαν για προσωπικούς βοηθούς!

Gossip-tv Team

Battle of the Couples: Η μονομαχία για το έπαθλο της ασυλίας για αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκε και ο σχεδιασμός για το πάρτυ... μόλις ξεκίνησε! 

Στο σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης (1/4) παρακολουθήσαμε τον Γιώργο με την Καίτη και τον Άγγελο με την Μαριάννα να μονομαχούν για την ασυλία.

Στις μονομαχίες νικητές ανακηρύχθηκαν ο Γιώργος με την Καίτη, κερδίζοντας και την δεύτερη μονομαχία και έτσι τον τίτλο του ζευγαριού της εβδομάδας.

Τα ζευγάρια του Battle of the Couples υποδέχτηκαν την Σάσα Σταμάτη για να μιλήσουν για όλα όσα διαδραματίστηκαν αλλά και για να τους προτείνει τα είδη πάρτυ που είχε την ευκαιρία να επιλέξει το ζευγάρι της εβδομάδας.

Ο Γιώργος και η Καίτη επέλεξαν για προσωπικούς τους βοηθούς τον Ριχάρδο και την Άντζελα για να τους σπάσουν... τον τσαμπουκά με όσα είχαν προηγηθεί στο σπίτι πριν από λίγες ώρες.

Το πάρτυ που επέλεξαν ήταν το oriental πάρτυ με κόστος 2.500 ευρώ και οι βοηθοί τους θα πρέπει να τους περιποιούνται καθημερινά. Το ζευγάρι ζήτησε από τους βοηθούς τους να έχουν ένα πλούσιο πρωινό, να διπλώνουν καλά τα ρούχα και να τους προπονούν για λίγες ώρες μες στην ημέρα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved