Media

Η Φάρμα: Ασταμάτητος ο Λιάγκας - «Δεν τον γουστάρουν τον Τζώρτζογλου. Θα τον πετάξουν έξω»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους τηλεθεατές όσα έχουν φτάσει στα αυτιά του για την ενόχληση των παικτών από τον γνωστό ηθοποιό...

Λίγο πριν την προβολή των νέων επεισοδίων για τη Φάρμα, το Πρωινό παρουσίασε όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι του ANT1.

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη συμπεριφορά του. Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε στους τηλεθεατές τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του για τον γνωστό ηθοποιό που παραμένει στο ριάλιτι.

Το κερασάκι στην τούρτα φαίνεται πως ήταν η επίσκεψη της Φαίης Σκορδά στο χώρο όπου βρίσκονται οι παίκτες της Φάρμας. Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια του ANT1 είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο παιχνίδι, συναντώντας μάλιστα από κοντά τους παίκτες.

Και μπορεί η Φαίη να έκανε άψογα τη δουλειά της, οι κινήσεις και οι... υπερβολές του Στράτου Τζώρτζογλου ενόχλησαν τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι πλέον θέλουν την απομάκρυνσή του από τη Φάρμα.

«Ο Ντούπης θέλει να πετάξει έξω τον Τζώρτζογλου. Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν τον χωνεύουνε τον Τζώρτζογλου. Τους εξόργισε πολύ τους παίκτες, όταν μπήκες κι εσύ Φαίη στη Φάρμα και σε πλησίασε. Θεωρούν ότι ο Τζώρτζογλου κάνει ένα σόου. Δεν τον γουστάρουν και η στρατηγική τους είναι να τον πετάξουν έξω, εγώ αυτό ξέρω και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved