Media

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμαρτον! Είπε τον αδερφό μου συγχωρεμένο»

Gossip-tv Team

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την ατάκα που ακούστηκε για τον αδερφό του.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Φοίβου στο τελευταίο live του House Of Fame. O Φοίβος αποκάλεσε «συγχωρεμένο» τον Θάνο Μικρούτσικο και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον παρουσιαστή.

«Έκανε ένα φάουλ ο Φοίβος με ένα τραγούδι του αδερφού μου, ήταν ένα τραγούδι του αδελφού μου, ένα αριστούργημα κι ακούγαμε συνέχεια το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Είναι το γνωστό σύνδρομο που λες το τραγούδι του τραγουδιστή. Το παιδί που τραγούδησε είπε ότι οι στίχοι με εκφράζουν και δεν ακούστηκε ο στιχουργός. Κάποια στιγμή του έπεσε ο κλήρος κι είπε το τραγούδι είναι του συγχωρεμένου του Θάνου Μικρούτσικου.

Καταρχήν με ενοχλεί να λένε συγχωρεμένος. Ο αδερφός μου δεν ορίζεται από τις αμαρτίες του αλλά από την προσφορά του. Το αείμνηστος θα ήταν καλύτερο ή του μεγάλου Θάνου Μικρούτσικου ή του Θάνου που δυστυχώς τον χάσαμε πρόσφατα. Του συγχωρεμένου του Θάνου και στο τέλος, αφού ακούγαμε συνέχεια για το τραγούδι. Ήμαρτον παιδιά μουσική εκπομπή είναι. Δεν είναι κουτσομπολιό σε κιτρινιάρικο έντυπο… Λέω αυτά που βλέπω πάντα, αυτό που βλέπω με πάθος και χωρίς φόβο και δεν με νοιάζει ποιον ενοχλούν», είπε ο ίδιος.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved