Media

Survivor: Προβληματισμένος ο Λιανός με τη Μαριαλένα - Ράκος ο Σάκης μετά τις εξελίξεις

Gossip-tv Team

Survivor: Λύγισε ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της...

Δύσκολη η νέα εβδομάδα για τους παίκτες του Survivor. Στο νέο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τις πρώτες ώρες μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων. Τόσο στους κόκκινους, όσο και στους μπλε παίκτες, η δυσαρέσκεια επικράτησε, μιας και όλοι τους είχαν δεθεί πλέον συναισθηματικά με την ομάδα τους.

Στο επίκεντρο φυσικά ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος πλέον θα βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα, κάτι που τον κρατά μακριά από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη...

«Το παιχνίδι μου έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε ξανά κοντά με τη Μαριαλένα. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εμένα και ξέρει να με διαχειρίζεται στο 100% . Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Αυτό θα κάνω κι εγώ και θα δώσω τα πάντα για την κόκκινη ομάδα πλέον», είπε ο Σάκης ο οποίος στη συνέχεια "λύγισε".

«Νομίζω πως είμαι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλα τα παιδιά εδώ πέρα. Όπως είπα και χθες, ο Σάκης είναι το γούρι μου. Τώρα και η παρουσία του και η φωνή του θα είναι στην κόκκινη ομάδα για την οποία και θα παλεύει (...) Θέλω να φανώ δυνατή και να φανώ στα πόδια μου, πρώτα απ΄όλα για τον εαυτό μου και μετά για την ομάδα μου», ανέφερε η Μαριαλένα.

Η παίκτρια του Survivor δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνησή της. Ανήσυχος, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τη Μαριαλένα αν είναι σε θέση να αγωνιστεί...

«Ακούω τη φωνή σου και σπάει...Θα μπορέσεις να αγωνιστείς σήμερα αφήνοντας όλα αυτά πίσω στο μυαλό σου;»

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο από το νέο επεισόδιο του Survivor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved