Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Η Δέσποινα δεν είναι η Ελληνίδα μάνα που τον ταΐζει στο στόμα με το ταπεράκι»
Media

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Η Δέσποινα δεν είναι η Ελληνίδα μάνα που τον ταΐζει στο στόμα με το ταπεράκι»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Ζακέτα να πάρεις» της ΕΡΤ, με κεντρικό θέμα την πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Δέσποινας, για τον πλούσιο σύζυγό της, αλλά και για τον θαυμαστή γείτονα της.

Τι χαρακτηρίζει τη Δέσποινα;

«Θα έλεγα η εγκράτεια. Είναι μια γυναίκα που μεγάλωσε στο χωριό, αλλά θα ήθελε να είχε μεγαλώσει σε ένα άλλο περιβάλλον. Λίγο πιο βασιλικό, για να το πω πιο σκωπτικά. Θαυμάζει την πριγκίπισσα Νταϊάνα».

-Παντρεύτηκε, ωστόσο, πλούσιο σύζυγο...

«Έναν εργολάβο, αλλά εδώ και πέντε χρόνια είναι χήρα. Έχει χρήματα και ζει στη Θεσσαλονίκη. Κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, έχει κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Έχει φύγει από το χωριό, ζώντας μια ζωή πιο πλούσια. Θα ήθελε ίσως να έχει και μια άλλη ι καταγωγή. Παρ' όλα αυτά, επί της ουσίας, όσο περνά ο καιρός και μας ανακαλύπτει και την ανακαλύπτουμε ως ρόλο, νομίζω είναι πολύ δεμένη με την καταγωγή της και την αγαπά πολύ. Όπως αγαπά και τις άλλες δύο κοπέλες, με τις οποίες έχει μεγαλώσει μαζί».

-Συμπαρίσταται στην Αριστέα;

«Και τελικά μένουν στην Αθήνα. Η Δέσποινα νοικιάζει δικό της σπίτι, ακριβώς επειδή έχει οικονομική άνεση και μια πιο αποστασιοποιημένη σχέση με το γιο της, Μάνο (Βασίλης Αθανασόπουλος). Δεν είναι η Ελληνίδα μάνα που τον ταΐζει στο στόμα με το ταπεράκι. Είναι αυτή που του μάθαινε τρόπους και τον είχε σε μεγαλύτερη απόσταση. Τώρα, όμως, συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει και ξεφεύγει το παιδί. Είναι στην Αθήνα, δουλεύει ως αρχιτέκτονας, αλλά το έχει ρίξει έξω. Δεν πηγαίνει στη δουλειά, βγαίνει με πολλές κοπέλες ταυτόχρονα. Οπότε η Δέσποινα κάθεται, επί της ουσίας, στην Αθήνα για να τον φροντίσει και να τον βάλει σε μία σειρά».

-Και ο θαυμαστής γείτονας, που έχει γοητευτεί από τα θέλγητρα της Δέσποινας;

«Δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα συμβεί με τον Παντελή (Κώστας Αποστολάκης), τον ιδιοκτήτη φούρνου», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved