Media

Οριστικό τέλος για το Still Standing; Ο προβληματισμός και τα σχέδια του ANT1

Gossip-tv Team

Still Standing: Η νέα αλλαγή στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και τα σχέδια για τη νέα σεζόν - Ποιο το μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου;

Και τη φετινή σεζόν, η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται με δυναμική παρουσία στο πρόγραμμα του ANT1, αφού εκτός από το καθημερινό Still Standing, η παρουσιάστρια επέστρεψε και στο λαμπερό stage του YFSF το οποίο απολαμβάνουμε σε μια All Star version.

Η εβδομάδα που διανύουμε κρίθηκε αρκετά σημαντική για τους ιθύνοντες του ANT1 μετά τις αλλαγές που αποφάσισαν να κάνουν στο απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού.

Ο Μάρκος Σεφερλής άλλαξε τα δεδομένα στο καθημερινό πρόγραμμα, κάνοντας πρεμιέρα με το νέο τηλεπαιχνίδι, 5Χ5. Όσο για το Still Standing και το μέλλον του στο πρόγραμμα του ANT1, περισσότερα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μέσα από την πρωινή εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου.

«Το συμβόλαιο της Μαρίας Μπεκατώρου λήγει τον Ιούνιο, ενώ πρόκειται να ανανεωθεί μετά το Πάσχα. Άρα, η Μαρία και ο ANT1, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνουν μαζί. Το Still Standing είναι το πρόγραμμα που μετακινήθηκε σε ώρα και πράγματι το πλήρωσε (σε ποσοστά τηλεθέασης). Από χθες που ξεκίνησε ο Μάρκος Σεφερλής, το Still Standing επιστρέφει στις 16:45. Δίνουν έτσι μια τελευταία ευκαιρία στο Still Standing το οποίο είναι τελικά πολύ σκληρό για να πεθάνει. Οπότε... θα δουν, αν κερδίσει νούμερα σε αυτή την ώρα, γιατί να ψάχνουν πάλι ανάμεσα σε καμιά δεκαριά νέα projects;» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Star.

Να θυμίσουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Μαρία Μπεκατώρου είχε εκφράσει την ικανοποίησή της για τη συνεργασία της με τον ANT1, η οποία όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να ανανεωθεί.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved