Media

Ράδιο Αρβύλα: Νέες απουσίες μετά τα κρούσματα covid στην εκπομπή - «Έχουμε αποδεκατιστεί»

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως στο πλατό βρίσκονται ελάχιστα άτομα, ενώ η εκπομπή βγαίνει πλέον με μεγάλη δυσκολία στον "αέρα" 

Ο κορονοϊός "χτύπησε" για τα καλά την παρέα των Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε την χθεσινή εκπομπή με αρκετές δυσκολίες, καθώς οι άνθρωποι που βρισκόταν στο πλατό, πίσω από τις κάμερες, ήταν ελάχιστοι.

«Θα σας εξηγήσουμε τι γίνεται... Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά παραμένουμε στον αέρα. Πώς τα καταφέρνουμε... Έχουμε αρκετούς δικούς μας ανθρώπους οι οποίοι έχουν αρρωστήσει (από άσχετους λόγους). Κάποιοι είναι όμως μέσα στα κρούσματα του covid-19», είπε στην εκπομπή της Δευτέρας 5/4 ο Αντώνης Κανάκης.

Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να έγιναν χειρότερα για τους συνεργάτες της εκπομπής.

«Γίνεται χαμός, έχουμε αποδεκατιστεί. Είμαστε λιγότεροι, σήμερα είναι εκτός πλατό ακόμη ένας άνθρωπός μας. Θα την βγάλουμε και σήμερα την εκπομπή, θα την βγάλουμε και αύριο και μέρα με τη μέρα βλέπουμε πως θα πάει το πράγμα», είπε ο Αντώνης Κανάκης ξεκινώντας την εκπομπή της Τρίτης 6/4.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως στο πλατό βρίσκονται ελάχιστα άτομα, ενώ η εκπομπή βγαίνει πλέον με μεγάλη δυσκολία στον "αέρα" μιας και οι ελλείψεις προσωπικού είναι αρκετές.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved