Media

The 2night show: Μπεκατώρου: Το τέλος του Still Standing, τα δάκρυα για το YFSF και η πρωινή εκπομπή

Gossip-tv Team

The 2night show: Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το μέλλον της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1. 

Η παρουσιάστρια σχολίασε: «Ήταν φανταστική χρονιά με το Still Standing, νομίζω έκανε τον κύκλο του. Βάζω ερωτηματικό γιατί δεν έχω επίσημη ανακοίνωση αλλά αυτό νιώθω. Θα το συνέχιζα με κάποιες συνθήκες. Να είναι λίγο προστατευμένο. Να βάζαμε νέες κατηγορίες, να το δουλεύαμε πιο πολύ. Επειδή το πήρα στα χέρια μου πολύ δειλά, το φοβόμουν πολύ και κάπως έγινε και το φέραμε στα μέτρα μου και τώρα είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου» είπε η παρουσιάστρια για το Still Standing.

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε και για την επιτυχία που γνωρίζει το YFSF και φέτος:

«Το αγαπώ πολύ. Επειδή φέτος υπάρχει αυτή η εκδοχή, που είναι μια all star εκδοχή, η δουλειά είναι τρομερή και όλοι το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη και είμαι περήφανη που το κάνω και είμαι μέρος του προγράμματος. Όποιος μιλάει για τηλεόραση και σόου πρέπει να μιλάει και γι' αυτό».

Η παρουσιάστρια, μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας με τον ANT1, μίλησε για το συμβόλαιο που υπέγραψε και αποκάλυψε όλες τις σκέψεις της για το μέλλον: «Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Το έκανα σαββατοκύριακο. Το περιεχόμενο είναι πολύ κοντά. Πέρασα φανταστικά αλλά δεν μπορώ. Θέλω χαρά. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Είναι κομβικό το σημείο αυτό. Η μόνη μου λέξη είναι ψυχαγωγία και χαρά. Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχω κάνει πρωινό αλλά ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Την εποχή που ήταν στο Τηλεάστυ δεχόταν πολύ σχολιασμό και σάτιρα. Και όπως είπε: «Τρελαινόμουν, το περίμενα πώς και πώς».

Η Μαρία, όπως είπε, έχει αλλάξει και σε χαρακτήρα με το πέρασμα του χρόνου. Μιλώντας για τον εαυτό της είπε: «Είμαι ευκολόπιστη. Έχω πονηρευτεί, αν δεν το είχα κάνει θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Έχω πάρει μαθήματα αλλά δεν μπορώ να τα κάνω πράξη.

Σκέφτομαι κάποιες φορές όλα αυτά που έχουν γίνει, βλέπω τις Κυριακές το YFSF και κλαίω, συγκινούμαι. Αυτό το σόου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της τηλεοπτικής μου πορείας. Τώρα που είμαι σε αυτό το κομβικό σημείο προσπαθώ να τα δω πιο ώριμα και προσγειωμένα τα πράγματα, και να μην πετάω στα σύννεφα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved