Media

Χριστόφορος Βλαχάκης: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψε ο γιος του Δάντη για τον Ανδρέα Γεωργίου

Gossip-tv Team

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης, ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Αμερική, την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική αλλά και τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Τατουάζ».

Αρχικά είπε ο Χριστόφορος Βλαχάκης: «Είχα μια κακή εμπειρία με συνέντευξη και δεν ήθελα να ξαναβγώ ποτέ. Ξενέρωσα πολύ. Αυτή τη στιγμή είμαι τραγουδιστής. Το όνειρό μου είναι η μουσική αν και αγάπησα την υποκριτική. Πήγα στην Νέα Υόρκη το 2019 για μόνιμα. Γύρισα για 10 μέρες Ελλάδα και δεν ξαναέφυγα λόγω κορονοϊού.»!

Και για τα παιδικά του χρόνια είπε: «O πατέρας μου, o Xρήστος Δάντης, με νανούριζε με Beatles. Είναι αυστηρός στις κριτικές του και μου λέει πάντα την αλήθεια αλλά με υποστηρίζει. Πιστεύει σε μένα. Στα 16 μου έπαιξα δυο χρόνια μαζί του ως κιθαρίστας. Ο πατέρας μου είναι θρύλος. Η μητέρα μου είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας. Τη θεωρώ αδικημένη.»!

Όσον αφορά το Τατουάζ και τον Ανδρέα Γεωργίου, είπε: « Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν ήξερε ποιος είμαι. Ξυπνάω ένα πρωί και βλέπω ότι με έχει κάνει follow ένας τύπος με ένα εκατομμύριο followers. Μιλήσαμε με μηνύματα. Ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου αλλά εγώ δεν το ήξερα. Με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή. Διαβάσαμε το σενάριο και τελικά συμφωνήσαμε.»!

Δείτε τις δηλώσεις του παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved