Media

Big Brother: Πρόταση «βόμβα» σε γνωστό τραγουδιστή για να παρουσιάσει το ριάλιτι

Gossip-tv Team

Tηλεοπτική βόμβα για τον παρουσιαστή του δεύτερου κύκλου του Big Brother.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή, Ευτυχείτε και η Έλενα Πολυκάρπου η οποία τόνισε ότι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον τραγουδιστή επί 45 λεπτά…

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είπε στον αέρα της εκπομπής του Open: «Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε πάει και καλεσμένος σε Live του προηγούμενου Big Brother, ήταν και τηλεθεατής του reality, δε θα είναι μόνος του γιατί σας το είπαμε και την προηγούμενη φορά θα υπάρχουν δύο σχολιαστές, ο ένας θα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Δεν είπαμε ότι κλείσανε».

Και η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Ο Γιώργος Τσαλίκης κατά καιρούς έχει δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις, από παντού, για εκπομπές, τις οποίες τις έχει απορρίψει ο ίδιος, γι΄ αυτό δεν ξέρω αν ο ίδιος είναι κοντά σε αυτό... Τηλεοπτικά έχει κάνει πράγματα και είναι πάρα πολύ καλός. Η παρουσίαση δεν είναι κάτι καινούριο για αυτόν»!

Και η Έλενα Πολυκάρπου υπογράμμισε: «Το είδε θετικά, του αρέσει πολύ του Γιώργου Τσαλίκη το project αυτό και θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλός. Και χιούμορ έχει και ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Βολιδοσκοπούνε πάντως αρκετό κόσμο. Δεν έκλεισε κάποιος, αναμένουμε τα ραντεβού».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved