Έξαψη: Γιώργος Μπανταδάκης: «Ο Θάνος έχει συναισθήματα για τη Βίκυ»
Media

Έξαψη: Γιώργος Μπανταδάκης: «Ο Θάνος έχει συναισθήματα για τη Βίκυ»

Έξαψη: Ο Γιώργος Μπανταδάκης που παραλίγο να γίνει δημιουργός κόμικς, φέτος μας συστήνει στην «Έξαψη» τον Θάνο, έναν θετικό άνθρωπο, ερωτευμένο, μα πάνω απ' όλα δίκαιο.

Ο ηθοποιός μιλά για την ευκαιρία που του δόθηκε από το Μεγάλο Κανάλι, αλλά και για τον ήρωα του.

Πάντα ήθελες να γίνεις ηθοποιός;

«Δημιουργός κόμικς θα ήθελα να γίνω από μικρός. Ήμουν "μαρβελάκιας", όμως τότε δεν υπήρχαν σχετικές σχολές, ήταν δύσκολο. Ωστόσο είχα μια τάση στα καλλιτεχνικά. Συνέχεια κάτι έγραφα. Ποιήματα, διηγήματα... Μετά έμπλεξα με το θέατρο στο σχολείο και μου μπήκε το μικρόβιο. Εκτός από μπάσκετ δηλαδή, που έπαιζα από μικρός αλλά σταμάτησα λόγω τραυματισμού και μου στοιχίζει πολύ, έγραφα και σκίτσαρα, άρα ήταν κάπως μοιραίο. Μετά το Πανεπιστήμιο γράφτηκα στη δραματική σχολή».

Πάντα συμμετέχει στα πιο πετυχημένα σίριαλ, όπως «Μαρία η άσχημη», «Κάτω Παρτάλι», «Τρίχες», όμως φέτος στην «Έξαψη» του ΜΕGΑ είναι σαν να δείχνεις το πραγματικό σου ταλέντο.

«Συμβαίνει αυτό όσο περνούν τα χρόνια, να εξελίσσει ένας ηθοποιοί τα μέσα του όσο μεγαλώνει και αποκτά εμπειρία. Ωστόσο φέτος έχω έναν σπουδαίο ρόλο από την Τίνα Καμπίτση, η οποία είναι οπό τις σπουδαιότερες σεναριογράφοι που έχουμε στην Ελλάδα και δεν το λέω επειδή δουλεύω μαζί της. Όποιος δουλεύει μαζί της έχει τη χαρά να παίρνει στα χέρια του έναν ρόλο ολοκληρωμένο, με συναίσθημα και υπόσταση, που έχει από το χαρτί ακόμα σάρκα και οστά».

Φταίει δηλαδή και ο ίδιος ο Θάνος;

«Συνήθως υποδυόμουν λίγο πιο άγριους τύπους. Ο Θάνος όμως είναι ένας θετικός χαρακτήρας και αυτό από μόνο του σε βάζει σε άλλη ρότα».

Την έχει ερωτευτεί τη Βίκυ;

«Είχε φανεί εξ αρχής πως υπήρχε συναίσθημα εκ μέρους του, όμως κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει αυτό καθώς τα επεισόδια γράφονται, αλλάζουν και τροποποιούνται. Η Βίκυ έχει ξυπνήσει και εκείνος συνεχίζει να είναι δίπλα της. Της διαβάζει, της πηγαίνει λουλούδια».

Εκείνη πως τον αντιμετωπίζει;

«Σαν έναν προστάτη. Σαν έναν φύλακα-άγγελο. Ο ρόλος του ήρωα μου είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς θα δούμε και παρακάτω πως εκείνος θα ηρεμήσει τη Μαρίνα και τη Βίκυ από περίεργες σκέψεις που θα τους γεννηθούν».

Και όταν ο Θάνος αντιληφθεί πως η Βίκυ έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον ψυχίατρο της, δεν θα τον πονέσει;

«Θα τον πονέσει αλλά θα κάνει υπομονή. Είναι ένας χαρακτήρας με μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Μπορεί να κοντρολάρει τα πράγματα, προσπαθεί να έχει έλεγχο ανάμεσα στο συναισθηματικό του κομμάτι και την ευθύνη που έχει βάσει του λειτουργήματός του».

Πάντως συναισθήματα έχει...

«Όπως βλέπουμε όλοι, κάτι έχει!».

Το βλέπει σαν ενδεχόμενο να καταλήξουν αυτοί οι δύο μαζί;

«Θεωρώ πως του αξίζει το καλύτερο δυνατό, γιατί είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος. Αν αυτό είναι το καλύτερο δυνατό, τότε γιατί όχι;».

Όμως, ο Θάνος έρχεται κοντά και με τη Μαρίνα, τη βοηθάει.

«Ναι, γιατί ξέρει πως πρέπει να κάνει το σωστό, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και η Μαρίνα ήταν επιφυλακτική μαζί του στην αρχή, όμως πλέον βλέπει πως τους στηρίζει. Η καλή τους επαφή και συνεργασία θα συνεχιστεί και παρακάτω καθώς κιόλας η Μαρίνα ανήκει στο αστυνομικό τμήμα του Ναυπλίου».

Θα βοηθήσει ο Θάνος στην εύρεση του δολοφόνου;

«Είναι μέσα σε όλες τις έρευνες και τις αναζητήσεις. Δεν ξέρω τι στοιχεία του κρύβουν, όμως... είναι επτασφράγιστο μυστικό από τη σεναριογράφο μας για το πώς θα βρεθεί ο δολοφόνος», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved