8 Λέξεις: Κρίστη Παπαδοπούλου: «Όταν είσαι στην πέμπτη εξωσωματική, γίνεται αντιληπτό τι θυσιάζεις»
Media

8 Λέξεις: Κρίστη Παπαδοπούλου: «Όταν είσαι στην πέμπτη εξωσωματική, γίνεται αντιληπτό τι θυσιάζεις»

8 Λέξεις: Η Κρίστη Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη Μάγδα στη σειρά του ΣΚΑΪ, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην Κύπρο.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της, για το αν γνωρίζει τις σκοτεινές πτυχές της ζωής του άντρα της, ενώ αποκάλυψε τι ονειρευόταν να γίνει όταν ήταν μικρή.

- Ο ερχομός του παιδιού είναι το παν στη ζωή της;

«Ναι, είναι τα πάντα! Όταν είσαι στην πέμπτη εξωσωματική, νομίζω γίνεται αντιληπτό τι θυσιάζεις για να καταφέρεις να έχεις ένα δικό σου μωρό. Είναι δύσκολο και καμιά φορά ακατόρθωτο. Όταν όμως γίνει πραγματικότητα, νομίζω αφήνεις τα παλιά και προσπαθείς να πλάσεις έναν παραμυθένιο κόσμο.

- Η ηρωίδα σας εγκατέλειψε την επαγγελματική της σταδιοδρομία για να στηρίξει την καριέρα του Αιμίλιου;

«Μην ξεχνάτε ότι έχει και ένα εργοστάσιο με βιοδιασπώμενα προϊόντα και αυτή τη στιγμή είναι Νο2 στην ιεραρχία, αμέσως μετά τον πατέρα της! Η δημοσιογραφία θέλει πιο δυναμικούς χαρακτήρες, αν και σίγουρα του έδωσε χώρο σε αυτό το επάγγελμα για ν’ ανθίσει. Έμεινε λίγο πίσω γενικά η Μάγδα».

- Γνωρίζει τις σκοτεινές πτυχές της ζωής του;

«Το μέλλον είναι μακρύ, αλλά και σύντομο! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Το θέμα είναι πότε η ζωή σου επιτρέπει να σου φανερωθούν. Η Βάνα Δημητρίου είναι εκπληκτική στο σενάριο, μπαίνει ακριβώς στη στιγμή, όπως Θα γινόταν και στην πραγματική ζωή».

- Όταν πρωτοδιαβάσατε το σενάριο και το ρόλο, ποιες σκέψεις κάνατε;

Στην αρχή προβληματίστηκα λίγο, για να είμαι ειλικρινής. Συνήθως, μου δίνουν ρόλους πιο κραυγαλέους. Γενικά τους ευχαριστώ πολύ, ήταν ένας ρόλος πολύ διαφορετικός και ενδιαφέρων».

- Μικρή τι ονειρευόσασταν να γίνετε, όταν μεγαλώσετε;

«Ήθελα να είμαι δικαστής και να χορεύω! Να μπορώ να βοηθάω τους άλλους και να τους λέω τι είναι καλό και κακό, αλλά με χαρά. Τι να σας πω! Μικρή ήμουν!».

- Στις επιλογές σας συνήθως ποιοι σας υποστηρίζουν;

«Η οικογένειά μου πάντοτε είναι δίπλα μου να με στηρίξει -εννοώ τη μαμά και τον μπαμπά-, με τα χρόνια ήρθαν οι φίλοι. Στο τέλος παίρνω τις αποφάσεις και απλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Αλλά ό,τι κι αν αποφασίσω, με εμπιστεύονται», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved