Media

Survivor: Αποκάλυψη Καλίδη: Το λάθος που έκανε κατά την αποχώρησή του και οι θήκες που του έφυγαν

Gossip-tv Team

O Πάνος Καλίδης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για το survivor, ανέφερε το λάθος που έκανε κατά την αποχώρησή του και δεν δίστασε να πει ότι ντρεπόταν που του είχαν φύγει οι θήκες του.

Ο Πάνος Καλίδης τόνισε: « Αν έμενα στο παιχνίδι θα ήμουν στην μπλε ομάδα γιατί σε εκείνη εξελίχθηκα. Υποστηρίζω την μπλε ομάδα αλλά κάποιοι φίλοι μου πήγαν στην κόκκινη…»!

Όσον αφορά τους παίκτες δήλωσε: «Για τον χαρακτήρα του James είναι ένας ευφυής και έξυπνος άνθρωπος. Έχει στρατηγική και έχει στόχο να φτάσει μακριά και θα φτάσει»!

Και για την Μαριαλένα υπογράμμισε: «Μπροστά ακόμα και στον Ατζούν είπε ότι έχει κάτι σοβαρό έξω και αυτό έβλεπα κι εγώ όσο ήμουν μέσα…»!

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, είπε: «Δεν περνά καλά μέσα. Πολλές φορές δεν παίζει και έχουν δίκιο από τη μία, αλλά δεν έχει πειράξει κανέναν».

Και δεν δίστασε να πει ότι κατά την αποχώρησή του: «έκανα ένα σαρδάμ αντί να πω εραστής της γυναίκας μου, είπα εραστής και αυτό με πείραξε… Δεν λανσάρομαι ως εραστής!»!

Και ανέφερε τι συνέβη με τα δόντια του: «Κάθε μέρα καταναλώναμε μεγάλη ποσότητα καρύδας και έχει ένα σκληρό περίβλημα. Το έφαγα χωρίς να προσέξω και μου έφυγε η βιτρίνα μου . Δύο βδομάδες ήμουν χωρίς τη βιτρίνα μου και ντρεπόμουν»!

Δείτε όλα όσα είπε ο Πάνος Καλίδης στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved