8 λέξεις: Αιμίλιος και Μάγδα χωρίζουν - Τον... πετάει στο δρόμο!
Media

8 λέξεις: Αιμίλιος και Μάγδα χωρίζουν - Τον... πετάει στο δρόμο!

8 λέξεις: Μετά από την σκηνή που βλέπει η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αιμίλιου να την προλάβει και να της εξηγήσει.

Ο Αιμίλιος τρέχει από πίσω της: «Μάγδα σε παρακαλώ μην φεύγεις μισό λεπτό να σου εξηγήσω. Δεν υπάρχει τίποτα με την Ελισάβετ», της φωνάζει, αλλά η Μάγδα δεν θέλει να ακούσει το παραμικρό. Έξω φρενών πηγαίνει σπίτι αποφασισμένη να τον πετάξει έξω από το σπίτι αλλά και από την ζωή της και αμέσως τηλεφωνεί στον δικηγόρο της. Λίγο αργότερα όταν ο Αιμίλιου πηγαίνει στο σπίτι του, βρίσκει τα πράγματα του στην εξώπορτα, ενώ η Μάγδα έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Ο Αιμίλιος χτυπάει την πόρτα και την ξαναπαρακαλάει να τον ακούσει: «Δεν μπορείς να μην με ακούσεις. Δώσε μια ευκαιρία να σου εξηγήσω» της φωνάζει, αλλά και πάλι η Μάγδα αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του. Ο Αιμίλιος αναγκαστικά μαζεύει απ' έξω τα πράγματα του και φεύγει, ενώ συνεχώς προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει έστω και τηλεφωνικά με τη Μάγδα.

Της αφήνει μηνύματα, την παίρνει και την ξαναπαίρνει στο κινητό, αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Ο Αιμίλιος, βρίσκεται σε απόγνωση: «Τι έκανα, εγώ φταίω. Είμαι ηλίθιος. Ηλίθιος. Τα γκρέμισα όλα», λέει και πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει επανασύνδεση με τη Μάγδα. Οι μέρες περνάνε και ο Αιμίλιος εξακολουθεί να παρακαλεί τη Μάγδα να τον συγχωρέσει και τελικά μετά από πολλά καταφέρνει να της πει δυο λόγια: «Μάγδα συγχωρέσε με. Δεν θέλω να χωρίσουμε. Σ' αγαπάω, Μόνο εσένα αγαπάω. Δεν υπάρχει καμία άλλη γυναίκα στην ζωή μου. Ένα λάθος έκανα. Ένα!!! σε παρακαλώ», την ικετεύει πέφτει στα πόδια της.

Aλλά η Μάγδα είναι αποφασισμένη να το τραβήξει μέχρι τέλους και δεν του δίνει καμία ευκαιρία: «Αιμίλιε σταμάτα πια το θέατρο και με πείθεις με τίποτα. Εμείς τελειώσαμε και δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου. Ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία του διαζυγίου. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά μακριά από μένα και το παιδί μου», του απαντάει, σύμφωνα με το Tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved