Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή - Με 10 σφαίρες εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο
Media

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή - Με 10 σφαίρες εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο

Γιώργος Καραϊβάζ: Συνολικά δέκα σφαίρες βρέθηκαν στο σώμα του δημοσιογράφου, ο οποίος δολοφονήθηκε την Παρασκευή 9 Απρίλη έξω από το σπίτι στον Άλιμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ότι δύο εξ αυτών ήταν στο κεφάλι του δημοσιογράφου ενώ βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νεκροτομής ο δημοσιογράφος φέρει δύο τραύματα κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στη παλάμη που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να προστατευτεί.

Να αναφέρουμε ότι η πρώτη βαλλιστική έρευνα για το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες του εγκλήματος δείχνει πως το όπλο είναι «καθαρό», δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο θα γίνει και δεύτερη έρευνα για να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα και θα σταλεί η έκθεση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Ασφάλεια.

Οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε δίκυκλο μικρού κυβισμού

Ο οδηγός φορούσε κράνος και σκούρα ρούχα, ενώ ο συνεπιβάτης, ο οποίος ήταν και αυτός που πυροβόλησε, φορούσε μαύρα ρούχα, χακί στρατιωτικό μπουφάν με κουκούλα, μαύρη χειρουργική μάσκα και μαύρα γυαλιά.

Τον πυροβόλησαν την ώρα που είχε βγει από το αυτοκίνητο του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του και ο ένας εκ των δύο δραστών κατέβηκε από το μηχανάκι και του έδωσε την χαριστική βολή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved