Elif: Η Παρλά ονειρεύεται να μπει νύφη στην έπαυλη
Media

Elif: Η Παρλά ονειρεύεται να μπει νύφη στην έπαυλη

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Ο Κερέμ φροντίζει την Παρλά στον ξενώνα και ζητάει από τη Βιλντάν να της φέρει νερό και ένα φάρμακο. Στη συνέχεια επιστρέφει στο σαλόνι, όπου βρίσκονται η Χουμεϊρά, η Σουρεγιά και η Ελίφ.

Η Χουμεϊρά σχολιάζει πως είναι τυχερή η Παρλά, που τη φροντίζει ο Κερέμ. Ο Κερέμ της θυμίζει τη βραδιά, που η Παρλά είχε κάνει το ίδιο για εκείνον, χωρίς κανείς να ξέρει πως στην πραγματικότητα η Σουρεγιά ήταν αυτή, που τον είχε φροντίσει ενώ η Παρλά είχε πάει σε ένα πάρτι.

Παρόλαυτα η Σουρεγιά δεν λέει την αλήθεια και φεύγει από το δωμάτιο νιώθοντας άσχημα γιατί πιστεύει πως η Παρλά και ο Κερέμ φιλήθηκαν. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και κλαίει. Η σπιτονοικοκυρά της Ζουλιντέ της λέει πως πρέπει να φύγει σε μία εβδομάδα από το σπίτι γιατί η οικογένεια που το αγόρασε θα εγκατασταθεί αμέσως. Η Παρλά συνέρχεται αλλά ακόμα ζαλίζεται και μιλάει στη Χουμεϊρά για το όνειρο της να μπει νύφη στην έπαυλη.

Η Χουμεϊρά θέλει να τη βοηθήσει να το κάνει πραγματικότητα αλλά ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο. Η Τουλάι προτείνει στη Ζουλιντέ να μείνει με τη Μελέκ και τον Εμιρχάν στο σπίτι της μέχρι να βρει ένα νέο διαμέρισμα αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να γίνει βάρος σε κανέναν.

Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα αλλά έχει κλειστό το τηλέφωνο της. Η Ράνα παίρνει με αυτό τον τρόπο την εκδίκησή της για τη συμπεριφορά του, που την πλήγωσε. Ο Σαφάκ επισκέπτεται έναν φίλο του μεσίτη και του λέει πως υπάρχει ένα σπίτι για ενοικίαση. Ο Σαφάκ βλέπει φωτογραφίες του σπιτιού αλλά δεν του αρέσει, δεν το θεωρεί κατάλληλο για να μείνει η Ζουλιντέ με τον Εμιρχάν.

Όταν φεύγει ο Σαφάκ από το γραφείο, πηγαίνει τυχαία η Ζουλιντέ και ο μεσίτης της δείχνει το σπίτι, που ο Σαφάκ πριν από λίγο είχε απορρίψει.

Η Ζουλιντέ όμως είναι απελπισμένη γιατί πρέπει να μετακομίσει άμεσα οπότε δέχεται να νοικιάσει το σπίτι. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα, η οποία είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του.

Τσακώνονται και η Ράνα του ζητάει να φύγει γιατί τώρα είναι μαζί με τον Τζεμ σε μια ευτυχισμένη, όμορφη σχέση. Ο Εμιρχάν είναι στεναχωρημένος γιατί δεν θέλει να μετακομίσουν αλλά η Ζουλιντέ του εξηγεί πως είναι αναγκασμένοι…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved