Elif: Η Παρλά υποκρίνεται την άρρωστη και η μόνη που ανακαλύπτει το ψέμα της είναι η Ελίφ
Media

Elif: Η Παρλά υποκρίνεται την άρρωστη και η μόνη που ανακαλύπτει το ψέμα της είναι η Ελίφ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Ζουλιντέ νοικιάζει το διαμέρισμα που είναι διαθέσιμο, παρά το γεγονός ότι είναι παλιό.

Η Τουλάι και η Μελέκ τη βοηθούν να μετακομίσει. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση, ειδικά ο Εμιρχάν. Δεν θέλει να πάει κάπου μακριά από τη γειτονιά και τον Σαφάκ. Η Παρλά παραμένει στην έπαυλη.

Αν και είναι καλύτερα υποκρίνεται την άρρωστη και η μόνη που ανακαλύπτει το ψέμα της τυχαία, είναι η Ελίφ. Η Σουρεγιά ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Κερέμ στην Παρλά.

Η Ζουλιντέ δεν έχει πει ακόμα στον Εμιρχάν πως επειδή μετακομίζουν θα πρέπει να αλλάξει σχολείο. Όμως ο Εμιρχάν την ακούει να το σχολιάζει με τη Μελέκ και στενοχωριέται. Η Ζουλιντέ μαζεύει τα πράγματά της και βρίσκει τη φωτογραφία που είχε βγάλει με τον Σαφάκ και τον Εμιρχάν. Δεν το παραδέχεται αλλά αγαπάει τον Σαφάκ.

Ο Σαφάκ έρχεται και θέλει να εμποδίσει τη Ζουλιντέ να φύγει αλλά εκείνη του εξηγεί πως είναι αναγκασμένη. Ο Σαφάκ νιώθει απαίσια γιατί δεν θέλει να είναι μακριά της και μακριά από τον Εμιρχάν.

Η Χουμεϊρά είναι στο σαλόνι με τη Ματσιντέ και δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της από την παρουσία της Ελίφ. Όμως ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί η Ματσιντέ προστατεύει τη μικρή. Η Παρλά είναι στο δωμάτιο της και είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει τα αισθήματα του Κερέμ για εκείνη έχουν αλλάξει επειδή δεν πήγε στην εταιρία.

Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι, η Μελέκ και η Ζουλιντέ κατευθύνονται στο νέο σπίτι της τελευταίας. Στο δρόμο ο μεσίτης καλεί τη Ζουλιντέ και της λέει πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άλλαξε γνώμη και δεν θέλει να το νοικιάσει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved