Η Φάρμα: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε!
Media

Η Φάρμα: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε!

Η Φάρμα: Αφίξεις, εντάσεις, πολλές δουλειές και... ροχαλητά που προκαλούν εκνευρισμό ήταν όσα είδαμε απόψε στο σπίτι όπου ζουν οι τηλεοπτικοί αγρότες. 

Απόψε ένας ακόμα παίκτης θα αποχωρούσε από την κατά τα άλλα πολύ όμορφη τηλεοπτική φάρμα και για ακόμα μία φορά η όλη διαδικασία ήταν πράγματι ιδιαίτερα έντονη.

Λίγο πριν τη μονομαχία όμως, προηγήθηκαν πολλά γεγονότα.

Όπως η άφιξη των νέων παικτών του ριάλιτι, τον Τάσο Ξιαρχό και τον Κώστα Γκρέκα τους οποίους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά οι αγρότες.

Ο Τάσος από την πρώτη σχεδόν στιγμή έδειξε αποφασισμένος να φέρει νέο αέρα στη Φάρμα και παρ' όλο που πριν μπει στο παιχνίδι δήλωνε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του πως επρόκειτο να μπει μέσα για να τα βάλει με τον Στράτο Τζώρτζογλου καθώς δεν του άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του, όταν πέρασε την πόρτα της Φάρμας απέκτησαν μία πολύ καλή χημεία και επικοινωνία μεταξύ τους σε σημείο που έκαναν πλάκα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε.

https://www.instagram.com/p/CNf3NYMK8-K

Μάλιστα, ο Τάσος δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στο παιχνίδι και κέρδισε το reward game, στο τέλος του οποίου ο νικητής θα έτρωγε λαχταριστό γύρο κοτόπουλο. Η νίκη ήταν για... δύο αφού τη μοιράστηκε με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Από κοινού αποφάσισαν εφόσον είχαν το δικαίωμα, να απολαύσουν τον γύρο τους με τις δύο μονομάχους, την Κυριακή Κατσογρεσάκη και τη Μαρία Τοτόμη.

Δείτε το παιχνίδι που έπαιξαν προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού:

https://www.instagram.com/p/CNf40teqxYG

Στα της αποχώρησης τώρα, αφού η Κυριακή επέλεξε για μονομάχο της τη Μαρία Τοτόμη, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για ακόμα μία φορά στον αχυρώνα για να παρακολουθήσουν τη μονομαχία των δύο γυναικών. Ποια κέρδισε όμως;

Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved