Survivor: «Βόμβα» με Σάκη Κατσούλη! Τέλος από το παιχνίδι - Η απάντηση και η αλήθεια (photos+video)
Media

Survivor: «Βόμβα» με Σάκη Κατσούλη! Τέλος από το παιχνίδι - Η απάντηση και η αλήθεια (photos+video)

Survivor: Βόμβα… μεγατόνων στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης αναφορικά με το μέλλον του Σάκη Κατσούλη.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καταφέρει να αφήσει το… στίγμα του στο Survivor, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι και… εισέβαλλε στην καθημερινότητα των τηλεθεατών, αλλά και των συμπαικτών του.

Άλλωστε, όσοι παρακολουθούν το ριάλιτι γνωρίζουν πολύ καλά για την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όχι μόνο τώρα που αμφότεροι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και εκτίθενται στην τηλεόραση, αλλά και πριν την είσοδό τους, μια και τα είχαν… σπάσει επεισοδιακά.

Πλέον, το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως βρίσκεται και πάλι πολύ κοντά, παρά το γεγονός πως φορούν διαφορετικές μπαντάνες. Η Μαριαλένα παρέμεινε στην «Μπλε» ομάδα, όμως, ο Σάκης Κατσούλης πέρασε στην «Κόκκινη».

Ωστόσο, ο τελευταίος είναι ένας νέος επιχειρηματίας με πολλές συνεργασίες, αλλά και υποχρεώσεις. Μάλιστα, μία εξ αυτών σήμανε έναν μικρό… «συναγερμό» τις τελευταίες ώρες στην παραγωγή του Survivor, καθώς σύμφωνα μ’ ένα δημοσίευμα, έγινε επίσημο… αίτημα για την άμεση αποχώρηση του Σάκη Κατσούλη από τον Άγιο Δομίνικο, όπου γυρίζεται το διάσημο ριάλιτι και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved