Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Lolita δεν ξέρει τι να κάνει με την τσάντα και αποφασίζει να ακούσει τη συμβουλή του Javo να την αφήσει στο γραφείο των πέντε αδελφών.

Τα κορίτσια τη βρίσκουν και ανακαλύπτουν ότι είναι γεμάτη δολάρια. Ενθουσιάζονται αμέσως αλλά η Βιρτζίνια είναι καχύποπτη και προτείνει να την παραδώσουν στην αστυνομία γιατί μπορεί να πρόκειται για παγίδα. Τελικά κρατάνε την τσάντα με σκοπό να μάθουν σε ποιον ανήκει. Αποφασίζουν να την κρατήσουν και να μάθουν από πού προήλθε, αλλά κανείς δεν τους δίνει πληροφορίες εκτός από τον Javo, ο οποίος παραδέχεται ότι ξέρει ποιος την άφησε αλλά χωρίς να αποκαλύψει το όνομα.

Ο Ignacio προτείνει στη Virginia να πάει στο Σικάγο και να υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας, αλλά εκείνη δεν πείθεται.Η Miranda γευματίζει με τον Damián, ο οποίος προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στην ιατρική σχολή. Η Flor έρχεται όλο πιο κοντά στον Jazmín.

Η Lucía αισθάνεται απογοητευμένη, όταν συναντά τον Pedro, έναν παλιό έρωτα από το γυμνάσιο, και της λέει πόσο τον πλήγωσε τότε. Ξαφνικά νιώθει ότι έχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους και ήρθε η ώρα να επανορθώσει ξεκινώντας από τη Miranda. Η Carla συνεχίζει τον κρυφό δεσμό με τον Lucho χωρίς να το γνωρίζει κανένας.
Οι πέντε αδελφές συναντιούνται στο γραφείο, ανησυχώντας για τα χρήματα. Όταν ανοίγουν πάλι την τσάντα και ξαναβλέπουν όλα αυτά τα δολάρια ενθουσιάζονται και αρχίζουν να τα πετούν στον αέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved