Χαμός στο Happy Day για Ουγγαρέζο - Καινούργιου! Τι είπε η Σταματίνα για την κόντρα τους;
Media

Χαμός στο Happy Day για Ουγγαρέζο - Καινούργιου! Τι είπε η Σταματίνα για την κόντρα τους;

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν και δεν το συνηθίζει, σήμερα (12/4) πήρε θέση στην κόντρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του ALPHA θέλησε να σχολιάσει μαζί με τους συνεργάτες της στο Happy Day την κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Θέλω να πω ότι κατά καιρούς για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά επί τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς, το να μπαίνει ο καθένας σε διαδικασία να βρίσκει τι αρνητικό γράφεται για τον άλλο για να το κάνει retweet χωρίς να υπάρχει λόγος ένας Σάββατο πρωί, νομίζω ότι είναι σαν να ενισχύουμε την ανθρωποφαγία των social media. Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ήπιε τον καφέ του… Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις…», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας διαφώνησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και επέμεινε στην άποψη ότι ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του τοποθέτηση για έναν άλλο άνθρωπο.

«Το να βρίσκεις ένα αδύναμο σημείο που έχει κάποιος, γιατί η Κατερίνα πρώτη μίλησε για το τι έχει κάνει κι αν έχει κάνει, και να της το χτυπάς με αυτόν τον τρόπο, δεν το θεωρώ ευγενικό. Κι επίσης την άποψη που έχω διαμορφώσει στα χρόνια από την Κατερίνα Καινούργιου είναι ότι, παρά την επιτυχία της, είναι ένα σεμνό και εργατικό κορίτσι και δε νομίζω ότι προκαλεί πρώτη κόντρες», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved