MasterChef Spoiler: Επιστρέφουν πέντε παίκτες! Ξαναμπαίνει η Μαργαρίτα;
Media

MasterChef Spoiler: Επιστρέφουν πέντε παίκτες! Ξαναμπαίνει η Μαργαρίτα;

MasterChef Spoiler: Ανατροπές θα έχουμε στο ριάλιτι μαγειρικής του Star καθώς επιστρέφουν παίκτες που είχαν αποχωρήσει και θα φέρουν τα πάνω - κάτω.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το δρόμο της επιστροφής αναμένεται να πάρουν οι Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός και Ιωάννης Αυλωνίτης, φαίνεται όμως πως δεν θα είναι οι μόνοι.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν spoilers που αναφέρουν πως στο παιχνίδι θα μπει ξανά και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία είναι η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία! Η νικήτρια του Silver Award και των 10.000 ευρώ, αποχώρησε το Σάββατο και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί. Το όνομα του πέμπτου παίκτη δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.

Τι θα δούμε απόψε;

Όπως είδαμε και στο trailer του αποψινού επεισοδίου, οι παίκτες που αποχώρησαν από το MasterChef, επιστρέφουν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν ξανά την είσοδό τους στο παιχνίδι.

Μετά το χθεσινό MasterClass, που είναι ημέρα ξεκούρασης, χαλάρωσης και επιμόρφωσης, οι παίκτες θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved