Ελένη Μενεγάκη: Ρετρό στιγμές! Όταν η Ελένη έκανε τα πρώτα της βήματα στο Mega
Media

Ελένη Μενεγάκη: Ρετρό στιγμές! Όταν η Ελένη έκανε τα πρώτα της βήματα στο Mega

Ουδείς είχε την παραμικρή αμφιβολία πως η Ελένη Μενεγάκη δεν θα έλεγε «ναι» στην επόμενη τηλεοπτική πρόταση και σίγουρα το Mega για εκείνη θα αποτελέσει ένα «σπιτικό» που θα φιλοξενήσει όλες εκείνες τις τηλεοπτικές στιγμές που μόνο η Ελένη ξέρει να μοιράζεται με το κοινό της.

Το Mega εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαία επιλογή, αν αναλογιστεί κανείς πως η παρουσιάστρια πολιορκήθηκε μέχρι να πει το πολυπόθητο «ναι» της επιστροφής της.

Το Μega είναι το κανάλι από όπου η Ελένη ξεκίνησε την καριέρα της και σίγουρα η απόφαση της είναι βαρύνουσας σημασίας.

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.
Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν κι από εκεί και έπειτα η «φόρα» ήταν μεγάλη.

Αποχωρώντας από τον Alpha τον περασμένο Ιούλιο είχε πει: «30 χρόνια ζω μαζί σας και με σένα ακόμα, όταν δεν με έβλεπες με έβλεπε η μαμά σου, η γιαγιά σου, η ξαδέρφη σου. Την φωνή μου την άκουγες από την κοιλιά της μάνας σου. Και να ξανάρθω δεν θα είναι το ίδιο κι εγώ δεν θα είμαι η ίδια. Δεν θα είμαι ποτέ η ίδια, δεν θα είστε ούτε εσείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κύκλοι δεν ξανανοίγουν χωρίς να θυμίζουν κάτι».

Κι έτσι ο κύκλος της ανοίγει και πάλι στο κανάλι που την ανέδειξε. Οι φήμες ήταν έντονες το τελευταίο διάστημα ότι η παρουσιάστρια θα επέστρεφε στο πρώτο τηλεοπτικό της σπίτι!

To ρεπορτάζ έλεγε: «Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται περίπου εδώ και ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις γίνονται με τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη, γιατί στο τέλος είναι το συμβόλαιο. Το συμβόλαιο είναι τουλάχιστον για δύο έτη. Δεν έχει υπογραφεί ακόμα αλλά υπάρχει η δυνατότητα για 2+2. Δεν έχει πέσει η υπογραφή, εκκρεμεί ακόμα η ζώνη, δηλαδή αν θα είναι πρωί ή μεσημέρι. Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι θα είναι μεσημεριανή ζώνη. Και δεν ξεκινάει τον Οκτώβρη αλλά το Σεπτέμβρη»!

Οι φήμες λοιπόν επιβεβαιώθηκαν... και στις 8 Απρίλη, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το Mega!

Η ανακοίνωση του Mega αναφέρει:

"Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες. Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022".

Μετά από την επίσημη ανακοίνωση ήρθε και το πρώτο μήνυμα της παρουσιάστριας.

«Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!
Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.
Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!
Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία... το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA!
Όλα αρχίζουν ξανά....
#eleni #megatv
@megatvcom», σημείωσε η ίδια.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας θα έχει «μακρά διάρκεια», είναι κλειστό τριετές με όρους που εξασφαλίζουν όσα η ίδια η παρουσιάστρια επιθυμεί σχετικά με το περιεχόμενο αλλά και τους συνεργάτες της νέας εκπομπής της στο Mega.

Η εκπομπή θα βγαίνει από τα στούντιο της Fos Productions και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο πιο πιθανός τίτλος της εκπομπής της θα είναι το «Ελένη μου» και όχι το «Ελένη» που ήταν στον Alpha.

Αυτό που πλέον μένει είναι να την δούμε και πάλι στον «αέρα» του Μεγάλου Καναλιού.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από την εποχή που ξεκινούσε στο Mega, ρετρό στιγμές που κι εκείνη σίγουρα δεν έχει ξεχάσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved