Έξαψη: Ο Γιάννος κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση
Media

Έξαψη: Ο Γιάννος κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση

Υποψίες δημιουργούνται, μυστικά αποκαλύπτονται και καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται να συνταράξουν τις ζωές των πρωταγωνιστών στην «Έξαψη» αυτή την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA

Ο Μηνάς επιβεβαιώνει ότι ο Ορφέας και η Μαρίνα ερευνούν πίσω από την πλάτη του. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι υπάρχει κάποιος που τον παρακολουθεί στενά. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένειά του και την Κλαίρη. Η Εβίτα επισκέπτεται, έντρομη, το γιατρό της. Η Κλαίρη αφιερώνεται στη δουλειά της, προκειμένου να αντιμετωπίσει την απουσία της Αγάπης. Ο Γιάννος κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας.

Τι είδαμε χθες

Δευτέρα 12 Απριλίου

Επεισόδιο 43

Ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα αναστατώνει την Ίριδα και το Μηνά. Το ταξίδι του Γιάννου προς την νηφαλιότητα συνεχίζεται. Η Κλαίρη φοβάται πως χάνει όποιον αγαπά. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στην Αθήνα για να της αποδείξει το αντίθετο. Ο Ορφέας προσπαθεί να επαληθεύσει τη θεωρία του, που θέλει το Μηνά μπλεγμένο στην υπόθεση της Βίκυς. Ο Κωστής εξομολογείται στη Μαρίνα τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Ένα ξαφνικό συμβάν κάνει την Εβίτα να φοβηθεί πολύ για την υγεία της.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Στο ρόλο του Ορφέα ο Ιωσήφ Πολυζωίδης.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved