Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Οι αδερφές περνούν όλο το βράδυ μαζί με τα 100.000 δολάρια αλλά ανακαλύπτουν ότι λείπουν 5000 και αρχίζουν να κατηγορούν η μια την άλλη. 

Τελικά αποφασίζουν να παραδώσουν τα υπόλοιπα χρήματα στην αστυνομία και να απαλλαγούν από αυτά. Η Elisa ανακαλύπτει τα χρήματα και επιμένει ότι πρέπει να τα κρατήσουν. Η Lucia και η Flor πάνε στο αστυνομικό τμήμα να τα παραδώσουν αλλά η Flor κάνει το λάθος και λέει ότι λείπουν πέντε χιλιάδες δολάρια. Αυτό οδηγεί σε μπελάδες. Η Virginia, η Flor και η Carla θεωρούνται ύποπτες.

Η Virginia κατηγορεί τον Javo και εκείνος νιώθει προσβεβλημένος! Η Flor ρωτά τον Jazmín, ο οποίος αντιδρά το ίδιο ενώ η Carla ρωτά τον Lucho, ο οποίος αντιδρά ήρεμα.

Ο Federico οργανώνει συνάντηση με τη Miranda και τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής. Η Lucía προσκαλεί τη Miranda για δείπνο η οποία εμφανίζεται με τον Federico. Υπάρχει μια κουβέντα μεταξύ τους που φανερώνει την σχέση που είχαν στο παρελθόν. Η Miranda δεν αντέχει και φεύγει.

Η Carla ζητά συγγνώμη από τον Lucho και εκείνος της ζητά να δειπνήσει μαζί του. Ετοιμάζει κάτι ωραίο στο δωμάτιό του και μαζί περνάνε όμορφα και καταλήγουν να χορεύουν και να φιλιούνται.

Ένας ιερέας από μια ενοριακή εκκλησία έρχεται στο ξενοδοχείο για να ευχαριστήσει τον Javo για τη δωρεά στο σπίτι των παιδιών. Έτσι η Βιρτζίνια συνειδητοποιεί ότι ο Javo έκλεψε τα χρήματα. Ταυτόχρονα, ο Javo συνειδητοποιεί ότι ήταν η Lolita που έκλεψε τα χρήματα και έκανε τη δωρεά στο όνομά του. Τη συναντά και εκείνη ομολογεί την αλήθεια. Ο Javo της λέει ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Η Virginia όταν μαθαίνει την αλήθεια τον ψάχνει για να του ζητήσει συγγνώμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved