Alcatrash: Το πρώτο μήνυμά τους μετά την είδηση ότι νοσούν από κορονοϊό!
Media

Alcatrash: Το πρώτο μήνυμά τους μετά την είδηση ότι νοσούν από κορονοϊό!

Καλό μεσημεράκι: Σήμερα, μετά από αρκετές μέρες απουσίας, η εκπομπή επέστρεψε και ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πιο αστεία τα μεσημέρια μας και πάλι. 

Μεγάλοι απόντες οι Alcatrash οι οποίοι "ντύνουν" μουσικά την εκπομπή και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της.

Σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς αναγκάστηκε να βγει στον "αέρα" με άλλους μουσικούς και τον Ηλία Βρεττό στο μικρόφωνο του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής, έμπειρος σε live εμφανίσεις και πολύ καλός σε αυτό που κάνει, χάρισε τη δική του νότα στην εκπομπή. Βέβαια, μη γνωρίζοντας τη ροή της εκπομπής έκανε κάποια λάθη μαζί με τους μουσικούς του, τα οποία φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς διακωμώδησε με μοναδικό τρόπο και έτσι η εκπομπή κύλησε μοναδικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην αρχή της εκπομπής του για το συγκρότημα, αποκαλύπτοντας πως εκείνοι ήταν η αιτία που τελικά η εκπομπή έμεινε εκτός τηλεοπτικού αέρα για τόσες μέρες. Καθησύχασε τους τηλεθεατές λέγοντας πως όλα τα μέλη των Alcatrash είναι καλά στην υγεία τους και θα επιστρέψουν σύντομα. Το ίδιο καθησύχασαν τους διαδικτυακούς τους φίλους και οι ίδιοι οι Alcatrash οι οποίοι έγραψαν στο μήνυμά τους:

“Παιδιά καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα για καλή ανάρρωση. Όλα πάνε καλά και είμαστε όλοι καλά. Θα επιστρέψουμε το συντομότερο γιατί και εσείς μας λείψατε πολύ! Ευχόμαστε υγεία σε όλον τον κόσμο κι όλα τα άλλα φτιάχνονται. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. See you soon”.

Δείτε το μήνυμά τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved