Survivor: «Παίκτες έκαναν την ανάγκη τους μέσα στη θάλασσα επειδή ήθελαν να δοκιμάσουν πώς είναι»
Media

Survivor: «Παίκτες έκαναν την ανάγκη τους μέσα στη θάλασσα επειδή ήθελαν να δοκιμάσουν πώς είναι»

 Πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε και πράγματα που δεν είχε αναφέρει έως και σήμερα!

Η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου μίλησε στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και στο κανάλι του στο YouTube και ένα απόσπασμα προβλήθηκε στο πρωινό!

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου αποκάλυψε: «Είχαμε ορίσει ένα μέρος μακριά για τουαλέτα στα 150 μ στην άμμο για να μπορούμε να τα καλύπτουμε. Στη αρχή λέγαμε αλλού τα αγόρια, αλλού τα κορίτσια, αλλά στο ίδιο μέρος καταλήγαμε. Το θέμα είναι ότι κάποιοι ήθελαν να δοκιμάσουν πως είναι να κάνεις την ανάγκη σου μέσα στη θάλασσα. Δεν θα πω ποιοι ήταν, ήταν δύο. Ευτυχώς δεν ήμουν μαζί τους στη θάλασσα εκείνη τη στιγμή. Είχαμε προϊόντα γυναικείας υγιεινής στο Survivor. Είχαμε σερβιέτες, αλλά δεν μας επιτρεπόταν να πλυθούμε με πόσιμο νερό. Παραδόξως δεν πάθαμε ιδιαίτερα γυναικολογικά προβλήματα.».

Και η πρώην παίκτρια του survivor, είπε: ««Ο James είναι πανέξυπνος, ο Νίκος έχει πολύ καλή ψυχή. Ο Αλέξης Παππάς είναι πανούργος. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πονηρή. Όσο έλειπα στο νοσοκομείο με έθαβε. Ο Τριαντάφυλλος είναι κουραστικός. Ο Κόρομι είναι αρκετά στρατηγικός… Ισχύει ότι η Μαριαλένα έκραζε σε εμάς τον Σάκη σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Μαριαλένα είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δεν έχει ακεραιότητα χαρακτήρα».

Δείτε το παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved