8 λέξεις: Η συνεργασία του Οδυσσέα και της Σύνθιας δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές
Media

8 λέξεις: Η συνεργασία του Οδυσσέα και της Σύνθιας δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές

8 λέξεις: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (14/4) της σειράς του ΣΚΑΙ που προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα έως Πέμπτη;

Ο Οδυσσέας υπογράφει το προσύμφωνο με τη Σύνθια. Ο Έκτορας, χωρίς καν να κρατάει πλέον τα προσχήματα, πηγαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον εκβιάζει με τα στοιχεία που έχει, για να σταματήσει το σφυροκόπημα στον Μιχαήλ.
Ο Άκης βγαίνει με την Αποστολία και η πρόταση που θα της κάνει θα την αφήσει άναυδη! Η Αποστολία την απορρίπτει και τον σοκάρει με την αντίδρασή της. Του υπόσχεται όμως πως δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι.
Ο Φρίξος έχει τρελές απαιτήσεις από την Έλλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνη αντιδρά. Η συνεργασία του Οδυσσέα και της Σύνθιας δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές καθώς ο Οδυσσέας νιώθει να πιέζεται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Άκης ζηλεύει για τα κρυφά ραντεβού της Αποστολίας και αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα. Η Ηλιάνα μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης κι αυτό που θα βρει θα ενισχύσει τις υποψίες της. Η Βικτώρια πηγαίνει στη Ναυσικά να συζητήσουν το θέμα του Άγγελου. Ο Έκτορας, χωρίς καν να κρατάει πλέον τα προσχήματα, πηγαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον εκβιάζει με τα στοιχεία που έχει, για να σταματήσει το σφυροκόπημα στον Μιχαήλ. Ο Οδυσσέας υπογράφει το προσύμφωνο με τη Σύνθια. Ο Άκης βγαίνει με την Αποστολία και η πρόταση που θα της κάνει θα την αφήσει άναυδη! Η Αποστολία την απορρίπτει και τον σοκάρει με την αντίδρασή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved